Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar biustu.

Polecane posty

Gość gość

Jaki macie rozmiar piersi?

Gość gość
75 h

Gość gość
85 c

Gość gość
75 h ma wygięty kręgosłup

Gość gość
Etam. 75h musi mieć powodzenie.

Gość gość
Ma czym kusić.

Gość Taka jedna 29
gość dziś Etam. 75h musi mieć powodzenie." - nie, nie musi. To tylko liczba i literka, w oderwaniu od całości nic nie znaczy. Ja jestem przy sobie i nosząc staniki w takim rozmiarze nie sprawiam wrażenia cycatej seksbomby, nie mam powodzenia. U mnie w pracy są kobiety z jeszcze większymi biustami i większość z nich też do szczupłych nie należy i dla facetów są przezroczyste. Jakiś czas temu pracowała u nas taka jedna babka z gigamtycznym biustem, była niska, krępa, miała duży brzuch, nie była zyt ładna i pomimo, że była radosna i miała ten gigantyczny biust większość jej nie cierpiała, faceci się bardzo cieszyli jak dowiedzieli się, że już nie wróci do pracy. Tak że skończcie z tą manią rozmiarów, bo w oderwaniu od całości wiele nie znaczy a i wielkie piersi wcale nie muszą być ładne.

Gość gość
Mam tak jak wyżej koleżanka 75 H. Do tego figurę klepsydry. Biust twardy, jędrny. Podobam się bardzo. Kobiety patrzą na mnie z zazdrością. Zdarzało mi się dostawać kwiaty na ulicy. Wielokrotnie byłam zapraszana na kawę przez nieznajomych. Zawsze myślałam, że to normalne do wczoraj. Znajoma wyznała mi, że nigdy nie miała takich sytuacji jak ja.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no ja też nie miałam takich sytuacji. Z tym, że ja mam figurę typu gruszka, dół ciuchów niezależnie od masy 2 ROZMIARY większy od góry, a teraz masę mam sporą, tak że ten... No o kwiatach nie ma mowy i to nie tylko od obcych panów z ulicy. W ogóle o niczym nie ma mowy tak naprawdę.

Gość gość
22.36 fajny biust