Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy ma jakieś problemy?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to od pewnego czasu, ponieważ praktycznie całe życie mam pod górkę. Czy każdy ma jakiś problem z którym zmaga się w domu? patologiczne rodziny, gdy jedno z rodziców jest na przykład uzależnione? Opowiadajcie jak jest u Was? Czy jest ktoś kto ma życie usłane różami?

Gość gość
Chyba każdy lub większosc coś ma

Gość Bezedury
Każdy boryka się z jakimiś problemami. Nie ma ludzi bez problemów.

Gość gość
Ja mam uslane rozami:-D pracuje z debilami po szkolach specjalnych,ci ludzie mają talent w robieniu innym nazlosc a donoszą na kolegow jak nikt i za 15 minut spowrotem udają ze są twoimi najlepszymi kolegami ,kolezankamia tylko przejdą na inna zmiane to tak ci obrobią tylek ze przez tydzien wszystcy na ciebie patrzą jak na dzika a ty niewiesz oco chodzi:-P

Gość gość
Kazdy jakies tam problemy ma, jeden ma wieksze a ktos inny mniejsze. Jedne z gorszych problemow to te zdrowotne a poza tym to oczywiscie jakies nalogi, uzaleznienia. Ktos tam kogos zdradzil czy kloca sie o majatki. Ja mam swoje jakies tam problemy - troche zdrowotnych. Troche malzenskich bo nie wyglada to tak jak powinno. Finansowo zawsze tez moglo by byc lepiej... ale jak tak siade i o tym pomysle to dochodze do wniosku, ze niektorzy maja 100 razy gorsze problemy niz moje i jakos sobie radza. Zycie to nie bajka