Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 Jak siemasz kur)ewko to pan debetowa karta Wszyscy robią ci )pisuar z gardła Nie bądź uparta, dobrze wiem, że lubisz targać Opier)doliłaś więcej pni niż jeb)any tartak Na opuchniętych wargach widnieje ślad wytrysku Ssiesz jakbyś od trzech dni nie miała nic ciepłego w pysku Mam łeb pełen pomysłów, a ty kure)stwo w genach Na myśl o chu)ju ślinisz się jak p********a hiena Widzę, że higiena to temat w którym jesteś na bakier Jak drapiesz się po piź)dzie schodzi ci z paznokci lakier Twój niedomyty klakier trąca rybackim wrakiem A wnętrze twojej brudnej rury jest jak ścierny papier Masz sra)kę na zębach, gów)nem ci się odbija Najwyraźniej trenowałaś branie z od)bytu do ryja Seks z tobą to mogiła, ja wolałbym bardziej Wylizać muszlę kibla na dworcowym McDonaldzie Ch)uje to twoje żarcie, wiecznie doskwiera ci głód Przy tobie Bożena z wampa jest wzorem wszystkich cnót Gdyby każdy fi)ut, którego żarłaś był z czekolady Miałabyś zapas cukru na kolejne trzy dekady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach