Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalem dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

okazało się że jest nimfomanką i spotykała się z facetami,... czuje obrzydzenie dopiero teraz to wyszło ... co robić?

Gość gość
odejść

Gość gość
Takie które lubią seks są super.

Gość Mls
Miałem tak samo.. identycznie.. tylko ze ja zanim się związałem z kobietą która leży teraz obok mnie o wszystko ja wypytalem.. wszystko.. żeby nic mnie więcej nie zaskoczylo.. oczywiście brak zaufania byl normalny ale jej postawa i miłość która mi dala wyparla wszystko inne.. nauczyłem się nie myslec o przeszlości tylko o przyszlosci.. znaliśmy się 7 lat.. 7 lat przez telefon.. dwa spotkania przez te lata.. milosc.. to, to co do niej poczułem juz na samym poczatku.. tylko czekalem.. czekałem aż się wyszaleje i będzie pewna że chce juz ostatniego.. i tak właśnie się stalo.. jestem szczesliwy.. jesteśmy ze sobą 5 miesiąc i jest pieknie. ( facet wali konia - kobieta d******py ) a dlaczego? Bo im jest łatwiej p********* ja gdybym miał takie możliwości co kobiety i One by miały takie podejście co mężczyźni to tez bym ******** co drugi dzień inna... kochaj ją i wspietaj.. szanuj.. dbaj.. bądź opiekunem.. One tego potrzebuja..

Gość gość
ona chce cię wykorzystać

Gość gość
Mls dziś Miałem tak samo.. identycznie.. tylko ze ja zanim się związałem z kobietą która leży teraz obok mnie o wszystko ja wypytalem.. wszystko.. żeby nic mnie więcej nie zaskoczylo.. oczywiście brak zaufania byl normalny ale jej postawa i miłość która mi dala wyparla wszystko inne.. nauczyłem się nie myslec o przeszlości tylko o przyszlosci.. znaliśmy się 7 lat.. 7 lat przez telefon.. dwa spotkania przez te lata.. milosc.. to, to co do niej poczułem juz na samym poczatku.. tylko czekalem.. czekałem aż się wyszaleje i będzie pewna że chce juz ostatniego.. i tak właśnie się stalo.. jestem szczesliwy.. jesteśmy ze sobą 5 miesiąc i jest pieknie. ( facet wali konia - kobieta d******py ) a dlaczego? Bo im jest łatwiej p********* ja gdybym miał takie możliwości co kobiety i One by miały takie podejście co mężczyźni to tez bym ******** co drugi dzień inna... kochaj ją i wspietaj.. szanuj.. dbaj.. bądź opiekunem.. One tego potrzebuja.. x poczekaj aż skoczy na bok

Gość Mls
Twoja pewnie skoczyła i teraz do wszystkich masz takie podejscie.? Jest coś takiego jak milosc.. potrzeba bycia waznym.. w końcu docenianym przez drugą osoba.. tego jej brakowało a ja jej to dalem.. w zamian otrzymuje jej milosc i wsparcie.. a Ona po 3 orgazmy dziennie mimo iz na początku nie było opcji na orgazm u Niej.. zero szans.. ale teraz jest swietnie.. a jak skoczy na bok to ja zaopiekuje w lesie i już nie będzie miała żadnego faceta.. :d pozdro

Gość gość
Szanuj siebie

Gość gość
Mls dziś Twoja pewnie skoczyła i teraz do wszystkich masz takie podejscie.? Jest coś takiego jak milosc.. potrzeba bycia waznym.. w końcu docenianym przez drugą osoba.. tego jej brakowało a ja jej to dalem.. w zamian otrzymuje jej milosc i wsparcie.. a Ona po 3 orgazmy dziennie mimo iz na początku nie było opcji na orgazm u Niej.. zero szans.. ale teraz jest swietnie.. a jak skoczy na bok to ja zaopiekuje w lesie i już nie będzie miała żadnego faceta.. :d pozdr x ja bym się nie pakował w coś takiego takie osoby są moralnie wyniszczone, ok.. każdy ma prawo do związku ale najpierw trzeba wyleczyć swoje skłonności

Gość gośćparassolka
nimfomanką? a co to?

Gość gośćparassolka
ale jak wyszło co robiła?

Gość gość
12.38 mądra odpowiedź, ale dzisiaj niezrozumiała dla większości, ponieważ porusza problem moralności i odrzuca orgazmy, których wiele mają idole dzisiejszych czasów seksoholicy i nimfomanki.