Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaspis94

Co on tak naprawdę o mnie myśli?

Polecane posty

Gość Jaspis94

Cześć. Około 3 tygodni temu poznałam obcokrajowca w swojej miejscowości. Początkowo było to pisanie na Facebooku, później zdecydowaliśmy się na spotkanie. Było świetnie, on zabiegał codziennie o kontakt. Jest oszczędny w pisaniu, konkretnie i na temat natomiast rozmawiając na żywo otwiera się i opowiada również dość dużo o prywatnych kwestiach. Po około tygodniu doszło do naszego drugiego spotkania. Bawiliśmy się świetnie, dobrze nam się rozmawiało. Dużo mnie komplementował, mówił że lubi spędzać ze mną czas i żałuję że ma to tutaj tak mało bo wkrótce wraca do swojego kraju. Doszło do naszego zbliżenia jednak on po wszystkim nie zachowywał się inaczej. Trzymał mnie za rękę, odprowadził i dziękował za czas razem tutaj. Powiedział że możliwe że zobaczymy się jeszcze w niedzielę przed wyjazdem. Wczoraj odezwał się sam ale później nie odpisał po kilku wiadomościach. Jak myslicie czy to typowe zachowanie faceta któremu zależało tylko na jednym czy brak czasu? Boję się spytać bezpośrednio o naszą relację bo nie chce wyjść na desperatkę.

Gość gość
Myślę że powinnaś się go zapytać po co masz tym sobie zaprzątać głowę i żyć w niepewności nie masz nic do stracenia skoro i tak niedługo wyjeżdża

Gość gość
Jaką relację? Zwykła przygoda zanim wyjechał, nic więcej.

Gość Jaspis94
Być może nie chodziło tylko o seks ale na pewno nie jest to taka znajomość w której chciałby przechodzić na dalsze etapy, tak czuje.