Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka93

relacja z trenerem personalnym

Polecane posty

Gość werka93

od 3 miesięcy trenuje z trenerem na siłowni, od początku sypal we mnie komplementami, zauwaza kazda zmiane w wyglądzie, robi mile rzeczy, pyta się mnie czy za nim tesknilam, ostatnio poprawial mi bluzke pod pretekstem ze niby mi wszystko zjedzie. zaproponoiwalam spacer pod pretekstem treningu, zgodzil się bez wahania, ale jak przyszlo co do czego, to niby był w pracy. w zamian za to zaproponowal wypad na pizze jeśli zrzuce tam iles kg, spotkania nie było. ostatnio przy swoim bracie powiedział ze mnie bardzo uwielbia, wspominal tez o jakims morsowaniu, ze będzie mi recznik trzymal żeby mi zimno nie było, jak przyszlo co do czego to na moroswanie nie przyszedł, a potem mowil ze to był zart. wkuryzlam się bardzo. nie przyszłam na treningi, nie umawalam się na koljne. po 4 dniach napisał -cotam u cb? dziwie się ze nie umawiasz się natreningi, dzień później o 22 dostałam wiadomość tesknie za toba. poszlam na trening, to powiedział ze się o mnie martwil. ja nie wiem co o tym myslec? czy to tylko głupie zżarty? leci na kase? czy mu zalezy?

Gość gość
trenerzy personalni zazwyczaj troche bajeruja laski, zeby u nich kupowaly treningi... tak zauwazylam na swojej silowni.

Gość gość
To tylko głupie żarty, daj sobie spokój.

Gość gość
Pieniądz ma siłę i zawsze o tym pamiętaj!! Taki trener to nie trener tylko naciąga na kasę. Współczuję

Gość gość
Też mam doświadczenie i TAK to prawda co powyżej.

Gość błękitnaa
Też tak to odebrałam, naciąga Cię po prostu.