Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc2222

Do jakiego lekarza się udać ?

Polecane posty

Gość gosc2222

Od kilku miesięcy...chyba od lipca mam różne niefajne objawy. Głównie chodzi o obrzęk twarzy (zgrubienie rysów twarzy, jak by zatrzymanie wody). Dodam, że nie dochodzą do tego obrzęki kończyn. Ogólnie mam szczupłą, dosć wysportowaną sylwetkę i nie widzę na niej zatrzymywania wody poza twarzą. Obrzękowi towarzyszy uczucie nabrzmiałej twarzy. Twarz staje się "nalana" ale powieki nie są opuchnięte .Jeest on większy rano, zazwyczaj mija z upływem dnia ale nie do końca, zwiększa się zawsze przy ekspozycji na słońce, alkoholu , ale nie jest to alergia bo brałem różne leki antyhistaminowe i wapno - nie pomaga. TSH i morfologia w normie drugi objaw to jak by znacznie szybciej marzną mi dłonie, często są czerwone przy temperaturach ponizej 10st zostaja mi białe ślady w miejscach gdzie czegos nimi dotykam. Nie byłem u kardiologa, bo wydolnościowo i wysiłkowo podczas treningów jest ok, wiec nie biorę pod uwagę złego krążenia ? No i często rano boli mnei głowa, co jak zauwazyłem ma związek z pozycją w jakiej śpie. Dlatego muszę spać wyłącznie na plecach - podejrzewam kręgosłup szyjny (nie robiłem jeszcze rtg) Czy to wszystko może być jakoś połączone ? Dodam, że obrzęki twarzy pojawiły się tydzień po ugryzieniu przez psa ( w lipcu) . Jednak pies był po wszystkich szczepieniach, a rana szybko się zagoiła. Więcej raczej mała szansa żebym coś złapał ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować