Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostry ból gardła, czy iść do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj po południu złapał mnie silny ból gardła, wzięłam tabletki na gardło, wcześnie się położyłam i myślałam, że przejdzie ale dziś boli jeszcze bardziej :/ od rana próbowałam wszystkiego tabletek, płukania gardła, ciepłe herbaty i nic nie przeszło. Oprócz tego nic więcej mi nie ma, ale ten ból jest uciążliwy. Zastanawiam się czy jak mi nie przejdzie do jutra to iść do lekarza zamiast do pracy?

Gość gość
Do pracy

Gość gość
Miałam podobnie po południu nagle gorączka a z rana dnia następnego ból gardla. Nie znoszę lekarzy wiec nie poszłam ale jak syn dostał podobnych objawów to poszłam z nim i przy okazji siebie zapisałam. Nawet dostałam antybiotyk ale go nie wzięłam bo przeszło samo. Nasza lekarka w sumie od razu ładuje antybiotyki dlatego cchciałam poczekać czy naprawdę bez nich się nie obejdzie.

Gość gość
Chętnie bym poszła żeby lekarz zobaczył to gardło bo boli piekielnie a w pracy pracuje z dziećmi i nie chce żeby mi się pogorszył, albo żebym ich zaraziła czymś, ale moje godziny pracy = godziny pracy przychodni i boję się że jak pójdę do lekarza to nie da mi l4 na ten dzień.

Gość gość
Zostań w domu z chorobami nie ma żartów

Gość gość
Pewnie angina wirusowa, przejdzie samo jak katar.