Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was sie spotkała z taka formą zerwania po kilku latach?

Polecane posty

Gość gość

Że facet po prostu przestał się odzywać bez wyjasnień?

Gość gość
Ja po roku.

Gość gość
I nie chodzi mi o krótkie albo kilku miesięczne znajomości tylko właśnie długie związki np. rok albo kilka lat. Pytam bo nie wiem czy mój facet właśnie tak nie zerwał :O

Gość gość
20:30- a próbowałaś się z nim kontaktować? Dużo razy?

Gość gość
Tak zeywał Kret np z Mynarską,wczesniej z inną a na koniec z Tadlą informujac media w ostatnim przypadku a jej nic nie mowiac

Gość gość
To znaczy scisle mowiac to byla dziewczyna, bo ja jestem bi. I to byl zwiazek na odleglosc, ale przez rok sie spotykalysmy 2x w mcu na weekend. No i wlasnie zaplanowalysmy sobie wspolne wakacje, na ktore ona nie dojechala, nie od ierala telefonu, obdzwonilam wszystkich znajomych az w koncu mi jej przyjaciolka powiedziala co i jak. Nader szczeniackie zachowanie. Acha i to bylo 10 lat temu gdy telefony kom. nie byly jeszcze tak popularne, ze kazdy je mial

Gość trudno zrozumieć kobiety
co ma facet wyjaśniać? poznał inną i KONIEC. Nie kumam o co wam kobietom chodzi z tymi wytłumaczeniami. Przestał się odzywać to sprawa powinna być bajecznie JASNA

Gość gość
20:35- no ale po czterech latach latach chyba jednak jakies wyjasnienia się należą, nie sądzisz?

Gość gość
Zerwał bo pewnie byłaś slaba w łóżku i brzydka. A co do kobiet faceci też tacy bywaja ja z takim zerwalam a ten nadal sie odzywa i nie daje spokoju.

Gość gość
Zerwał to zerwał na chuj drążyć temat.

Gość gość
Bo jestem ciekawa czy to powszechna praktyka?

Gość gość
Tak samo powszechna jak babski płacz lub awantura w takiej sytuacji. Więc doceń to, że gość się ulotnił po angielsku

Gość gość
Autorko, to już standard wśród dzisiejszych facetów a raczej chłopczyków! Wielokrotnie faceci z którymi się spotykałam (jednak nie były to związki, tylko np kilka lub kilkanaście randek) nagle ukrywali kontakt zapadalności się pod ziemię . Czytałam też żale kobiet na forach że potrafi tak zrobić nawet po latach związku. Tak im wygodnie, nie muszą nic tłumaczyć, wysluchiwala pretensji i żali, boją się konfrontacji więc uciekają bo to tchórze je...ne!!! Zwykle chodzi o inną kobietę. Przyzwyczaj się

Gość gość
Ja tak podziękowałam za jedną znajomość, ale tylko dlatego, że dała mi w kość i jedyne o czym myślałam, to jak najszybciej odciąć te toksynę.

Gość gość
Może go pociąg przejechał:) Bądź optymistką

Gość gość
Mów wprost a nie używasz eufemizmów chyba żeby nie wyjść na zwierzątko. Nie żadna toksyna tylko ci kisiel po majtkach nie ciekl.

Gość gość
Spiertalaj prawiku 🖐️

Gość gość
Ze mną tak zerwała moja ukochana, bardzo to przeżyłem

Gość gość
Byłaś na tyle pewna siebie że ci otjepało. Taka smutna prawda. Każdy może mieć słabszy okres w życiu dla ciebie to oznaczało kłopoty. A że ty ich nigdy nie miałaś to jesteś głupia co oczywiście się na tobie zemści

Gość gość
Prawiku, mylisz mnie z kimś :O

Gość gość
Nie. To jest po prostu powszechne . Gdybym cię z kimś pomylił w życiu czegoś takiego nie napisał

Gość gość
Coz.. Mój facet zerwał że mną wczoraj bez wyjaśnienia przez SMS po 5 latach związku.. Gdyby nie to że ostatnio był opryskliwy i miał mniej czasu, to w ogóle byłabym w szoku, a tak spodziewałam się tego bo walczyłam za dwoje ostatnie miesiące..

Gość gość
Taaa wyjaśnienie by wam pomogło, mogłybyście się tak zdziwić że w psychiatryku byście skończyły. Facet nie zrywa i przemilcza z miłych dla was powodów :-)

Gość gość
To świadczy o braku kultury w człowieku. Dobrze dla Ciebie, że nie ma go już w Twoim zyciu.

Gość czerwona bluza
gość wczoraj 20:35- no ale po czterech latach latach chyba jednak jakies wyjasnienia się należą, nie sądzisz? Zgłoś Absolutnie NIE, każdy może odejść w każdym momencie, nic nie musi tłumaczyć nikomu

Gość gość
No mozna by tlumaczyc dlugo.. tylko po co? Tak na koncu przyczyna jest taka sama: milosc sie skonczyla.. co tu wiecej tlumaczyc? Nie zrywamy z osobami ktore ciagle kochamy..