Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tak macie?

Polecane posty

Gość gość
Pamiętam współpracownika z Rosji, który na moje pytania czy propozycje, odpowiadał zawsze mojemu przełożonemu. Jakbym była powietrzem. Dodam jeszcze, że próbowano mnie 'uczyć' obsługi narzędzia, o którym napisałam książkę xx ja tak miałam, kiery razem z mężem byliśmy u adwokata w naszej wspólnej sprawie vs druga strona, to rozmawiał niby z nami ale patrzył tylko na męża

Gość gość
Pamiętam współpracownika z Rosji, który na moje pytania czy propozycje, odpowiadał zawsze mojemu przełożonemu. Jakbym była powietrzem. Dodam jeszcze, że próbowano mnie 'uczyć' obsługi narzędzia, o którym napisałam książkę xxx u mnie tak było, ze jak przyszedł facet do naprawy pieca to nie gadał ze mną chociaż to ja z nim rozmawiałam tylko z mężem, który robił coś innego i kręcił sie gdzieś w tle

Gość gość
Facet jak jest wybuchowy i agresywny to naturalne, bo testosteron i wszyscy usprawiedliwiają jego chamstwo jaki to on wygadany, pasjonat, zapaleniec etc. A kobieta jak coś głośnie powie najczęściej w swojej obronie, to zaraz histeryczka, agresywne babsko etc. Nawet czytajac na kafe, kobieta kobietę wyzwie od histeryczek, wariatek i stanie w obronie obcego faceta, który :"miał prawo z NIĄ nie ywtrzymać sie zdenerwowac, pobic, zgwałcić " etc.