Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko kobieta idzie do łóżka jeżeli jest zakochana i porządna?

Polecane posty

Gość gość
"..porzadna kobieta po prostu nie puszcza sie na prawo i lewo i potrafi byc wierna mezczyznie z którym jest,którego sobie wybierze" X Cos w tym jest .

Gość gość
3tyg od momentu zakochania myślę, że jest wstanie wytrzymać chyba, ze lubi seks to może to trwać krócej :P

Gość gość_n
Na trzeciej randce czyli dwa tygodnie od poznania się. Z kochankiem po roku znajomości :-)

Gość gość
Porzadna idzie w tym samym dniu do wyra, po co ma czekać??

Gość gość
"To mi przypomnialo historie mojej znajomej, ona tez byla przekonana, ze on za nia w ogien skoczy i bardzo ja kocha takze dala sie namowic na to zeby nie czekac do slubu, no bo przeciez i tak beda razem. No i co? On sie wlasnie zareczyl tylko, ze z inna a mojej kolezance to sie swiat zawalil." X Z czekaniem z seksem do ślubu to nie jest dobry pomysł?

Gość gość
"To mi przypomnialo historie mojej znajomej, ona tez byla przekonana, ze on za nia w ogien skoczy i bardzo ja kocha takze dala sie namowic na to zeby nie czekac do slubu, no bo przeciez i tak beda razem. No i co? On sie wlasnie zareczyl tylko, ze z inna a mojej kolezance to sie swiat zawalil." X Z czekaniem z seksem do ślubu to nie jest dobry pomysł? X Nie no to moim zdaniem przyklad na to, ze jak ktos ma swoje wartosci to warto czekac a nie podchodzic do tego tak, ze skoro planujemy byc razem to po co czekac, przeciez i tak w koncu sie pobierzemy. Bo to roznie bywa tak jak w tej historii, ona na 100% byla przekonana, ze on sie jej oswiadczy a on ja zostawil i szybko sobie inna znalazl i tej nowej sie oswiadczyl. A ta kolezanka to bardzo wrazliwa osoba.

Gość gość
po 2 miesiacach randkowania zostalismy oficjalnie para, bzykalismy sie 2 dni po zejsciu sie - 2miesiace i 2 dni

Gość gość
Jak jest porządna to czeka z seksem do ślubu, a nie daje dupy po kilku miesiącach czy tygodniach jak typowa dupodajka.

Gość gość
To jest typowe puszczalstwo jak daje dupy w związkach i nie czeka z tymi sprawami do ślubu.

Gość gość
Same dupodajki w tym temacie

Gość gość
gość 19:27 hahahha mhym, tak, bo kobiety dziela sie na dwa rodzaje- porzadne co czekaja do slubu, a reszta to dupodajki. hahahahaha dobreee

Gość gość
Ja też mogę wejść w związek z 50 kobietami z każdą uprawiać seks i pisać jaki jestem porządny :)

Gość gość
Tak te które czekają z seksem do ślubu jako jedyne się szanują reszte to dupodajki bez szacunku do własnego ciała.

Gość gość
"To mi przypomnialo historie mojej znajomej, ona tez byla przekonana, ze on za nia w ogien skoczy i bardzo ja kocha takze dala sie namowic na to zeby nie czekac do slubu, no bo przeciez i tak beda razem. No i co? On sie wlasnie zareczyl tylko, ze z inna a mojej kolezance to sie swiat zawalil." X Z czekaniem z seksem do ślubu to nie jest dobry pomysł? X Nie no to moim zdaniem przyklad na to, ze jak ktos ma swoje wartosci to warto czekac a nie podchodzic do tego tak, ze skoro planujemy byc razem to po co czekac, przeciez i tak w koncu sie pobierzemy. Bo to roznie bywa tak jak w tej historii, ona na 100% byla przekonana, ze on sie jej oswiadczy a on ja zostawil i szybko sobie inna znalazl i tej nowej sie oswiadczyl. A ta kolezanka to bardzo wrazliwa osoba." X Przecież ludzie się rozwodzą i co za różnica, czy ktoś będzie czekała do ślubu i potem się rozwiedzie, czy będzie seks przed ślubem i się rozstaną. Ślub nie daje gwarancji, że będzie się żyło w szczęściu i miłości. A po jakim czasie znajomości była pewna że się jej oświadczy?

Gość gość
Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" - zwraca uwagę Busby. Jego zdaniem jest tak dlatego, że zdążyli się oni "nauczyć rozmawiać, posiedli też umiejętności potrzebne do rozwiązywania problemów, jakie się później pojawią". Pary, które bardzo wcześnie rozpoczynają swój miodowy miesiąc, które od początku związku ponad wszystko przedkładają seks - uznają często, że ich związki są słabo rozwinięte pod względem cech, dzięki którym związek staje się trwały, a małżonkowie stają się dla siebie niezawodni i godni zaufania - komentuje niezaangażowany w to badanie socjolog z University of Texas w Austin, Mark Regnerus. https://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja

Gość gość
Już na pierwszej randce jeżeli facet mi się podoba. No ale musi być chemia!

Gość gość
19:41 myślisz, że jak ludzie seks uprawiają to już rozmawiać ze sobą nie potrafią?

Gość gość
19:47 tak wynika z artykulu ;)

Gość gość
Nieodwzajemniona milosc to iluzja, milosc to wymiana

Gość gość
Dlatego co drugie małżeństwo kończy się rozwodem

Gość gość
"19:47 tak wynika z artykulu oczko.gif" X My uprawialismy seks przed ślubem, a zawsze nam się bardzo dobrze rozmawiało i rozmawia do tej pory.

Gość gość
"To mi przypomnialo historie mojej znajomej, ona tez byla przekonana, ze on za nia w ogien skoczy i bardzo ja kocha takze dala sie namowic na to zeby nie czekac do slubu, no bo przeciez i tak beda razem. No i co? On sie wlasnie zareczyl tylko, ze z inna a mojej kolezance to sie swiat zawalil." X Z czekaniem z seksem do ślubu to nie jest dobry pomysł? X Nie no to moim zdaniem przyklad na to, ze jak ktos ma swoje wartosci to warto czekac a nie podchodzic do tego tak, ze skoro planujemy byc razem to po co czekac, przeciez i tak w koncu sie pobierzemy. Bo to roznie bywa tak jak w tej historii, ona na 100% byla przekonana, ze on sie jej oswiadczy a on ja zostawil i szybko sobie inna znalazl i tej nowej sie oswiadczyl. A ta kolezanka to bardzo wrazliwa osoba." X Przecież ludzie się rozwodzą i co za różnica, czy ktoś będzie czekała do ślubu i potem się rozwiedzie, czy będzie seks przed ślubem i się rozstaną. Ślub nie daje gwarancji, że będzie się żyło w szczęściu i miłości. A po jakim czasie znajomości była pewna że się jej oświadczy? x Bez przesady z tymi rozwodami, wsrod ludzi wlasnie wykorzystujacych czas przed slubem na to by sie poznac zamiast skupiac sie na seksie jest duzo lepsza statystyka. Jak dla mnie to jest naturalne, ze jak sie ludzie kochaja i chca razem byc to w pewnym momencie chca byc pelnoprawna rodzina. Nie kazdemu odpowiada konkubinat, nieslubne dzieci itp. Ta znajoma para byla razem ok 3 lat, on na koniec jej powiedzial, ze tak naprawde to nigdy jej nie kochal tylko tak specjalnie mowil.

Gość gość
Wyjątkowa, wartościowa....hehe czekałaś 10 lat ale wy...łaś się na lewo i prawo tylko nie z nim

Gość gość
Jak ludzie są na siebie napaleni, jest ogromne pożądanie, to po co i na co czekać? Seks jest super. Zakompleksione koniotrzepy, które tutaj też niestety komentują, nie mają szans się o tym przekonać, więc wylewają swoją żółt, kompleksy i frustracje.

Gość gość
Jak kobieta "czeka" i "sprawdza", to lepiej wiać. Bo to może być jakaś aseksualna kłoda, ognia w łóżku to z taką na pewno nie będzie.

Gość gość
20.56 Racja, w ten sposób dowartościowuje się i nie może uwierzyć w to że komuś się spodobała.

Gość gość
Ja dalam od razu na pierwszej randce bo wiedzialam ze to ten. Wczesniej wszystkich odrzucalam i nikomu dotknac sie nie dalam bo przeciez sie szanuje. Dzisiaj mamy dwojke dzieci a maz to jest moj pierwszy i jedyny mezczyzna.

Gość gość
Ru/chaj/cie się a będzie wam dane. Żyję w/g tej zasady już 48 lat i jestem z życia bardzo zadowolona. Nie przepuściłam żadnej okazji i dalej tak robię.

Gość gość
Mam dobrą koleżankę która poszła z facetem do łóżka przy pierwszej ukazji, zaszła w ciążę, pobrali się, tworzą udane, szczęśliwe małżeństwo od 20 lat i dorobili się jeszcze trojga dzieci. Są bardzo porządni. Znam sporo takich par. I mam druga znajomą, która była dziewicą niepokalaną do ślubu, po ślubie mąż zaczął ja bić i wyganiać z domu, opowiadała mi, że gwałcił ja po pijaku, jak urodziła dzieci to musiała z nimi uciekać z domu i w ogóle przezywała z nim horror. Kiedy ją poznałam, mieszkała kątem u jakichś zakonnic, bo mąż groził że ją zabije. Poznałam ludzi wierzących, którzy nawet nie pocałowali się przed slubem, ale za to narzeczony a potem mąż flirtował sobie w najlepsze z wszystkimi dziewczynami jakie tylko nie kopnęły go w d, tak samo przed ślubem jak i po ślubie. Nie ma takiej reguły, że brak seksu przed ślubem zapewnia miłość i szczęście, to tylko naciąganie faktów do zasad religijnych a własciwie obyczajowych wymyślonych 33 wieki temu przez prymitywnych pasterzy.

Gość gość
Witaj. Jesteś osobą pełnoletnią zastanawiałaś/eś się o wyborze swojego konta osobistego? Jeśli nie, polecam sprawdzić ofertę całkowicie za 0zł z której korzystam od 1,5 roku. Pozdrawiam Serdecznie! https://link.do/1ua5A ( W każdym wieku od 18 lat) https://link.do/W6xgp (wersja dla młodzieży w wieku 18 - 26 lat)