Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko kobieta idzie do łóżka jeżeli jest zakochana i porządna?

Polecane posty

Gość gość
Pocałuj mnie w doopę. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
gość dziś Mam dobrą koleżankę która poszła z facetem do łóżka przy pierwszej ukazji, zaszła w ciążę, pobrali się, tworzą udane, szczęśliwe małżeństwo od 20 lat i dorobili się jeszcze trojga dzieci. Są bardzo porządni. Znam sporo takich par. I mam druga znajomą, która była dziewicą niepokalaną do ślubu, po ślubie mąż zaczął ja bić i wyganiać z domu, opowiadała mi, że gwałcił ja po pijaku, jak urodziła dzieci to musiała z nimi uciekać z domu i w ogóle przezywała z nim horror. Kiedy ją poznałam, mieszkała kątem u jakichś zakonnic, bo mąż groził że ją zabije. Poznałam ludzi wierzących, którzy nawet nie pocałowali się przed slubem, ale za to narzeczony a potem mąż flirtował sobie w najlepsze z wszystkimi dziewczynami jakie tylko nie kopnęły go w d, tak samo przed ślubem jak i po ślubie. Nie ma takiej reguły, że brak seksu przed ślubem zapewnia miłość i szczęście, to tylko naciąganie faktów do zasad religijnych a własciwie obyczajowych wymyślonych 33 wieki temu przez prymitywnych pasterzy. x Duzo wieksza jest szansa na udane malzenstwo jak sie czeka do slubu i to jest odzwierciedlone w statystykach. No ale wiadomo, ze gwarancji nigdy czlowiek nie ma, ze na pewno sie uda. Inna spawa, ze w zyciu nie jest sprawiedliwie, czesto bardzo dobre osoby najgorzej w zyciu maja.

Gość gość
Podaj linka do tych statystyk.

Gość gość
gość dziś Podaj linka do tych statystyk. x Ja o tym na wykladzie slyszalam ale ktos tu wczesniej wrzucil linka do jakis badan gdzie tez takie wnioski wyszly.

Gość gość
Ktoś... słyszałam... sama widzisz, jakie to niepewne.

Gość gość
To poczytaj sobie te badanie, ktore ktos wrzucil. Mysle, ze jakby sie poszukalo w necie to by sie wiecej takich przykladow znalazlo.

Gość gość
Jak kobieta jest zakochana to idzie do łóżka, bo świata poza tym facetem nie widzi, a zakochuje się na pierwszej ,trzeciej lub trzydziestej randce. Jeśli natomiast kombinuje że za pół roku, że musi poznać lepiej lub że po ślubie to jest tylko zainteresowana i gra w swe chore gierki, jakieś testy sprawdzające ile gość wytrzyma, i nie ma to nic wspólnego z zakochaniem tylko z chłodną kalkulacją i tresurą.

Gość gość
Nie będę szukać przykładów na wyssane z palca tezy. Jak się chce coś udowodnić, to się samemu przedstawia fakty.

Gość gość
Dobrze że Mojzesz nie kazał poddawać dziewcząt obrzezaniu, bo mielibyśmy jeszcze więcej ludzkich dramatów motywowanych religijnie.

Gość gość
W dpie mam porządność. W dpie mam poprawność. Nie chcę być porządna. Porządni są wredni, małostkowi i mają tępe, drewniane rozumki. Rzucają obelgami zza węgła, bo są tchórzami. Chcę być dobrym człowiekiem. Mimo, że bóg nigdy nie był dla mnie dobry. Nie mieszczę się w waszych ciasnych kryteriach.

Gość gość
to mozesz stac z doopą na każdym rogu, moze ktos zauwazy i zaliczy

Gość gość
"To poczytaj sobie te badanie, ktore ktos wrzucil. Mysle, ze jakby sie poszukalo w necie to by sie wiecej takich przykladow znalazlo." X A gdzie szukać- na jakiś stronach ojca dyrekrora z Torunia. Co za brednie z tym czekaniem do nocy poślubnej. Seks w związku też jest ważny i jak się ludzie nie dopasują pod tym względem to jest marnie- mało tu tego typu tematów.

Gość gość
"To poczytaj sobie te badanie, ktore ktos wrzucil. Mysle, ze jakby sie poszukalo w necie to by sie wiecej takich przykladow znalazlo." X A gdzie szukać- na jakiś stronach ojca dyrekrora z Torunia. Co za brednie z tym czekaniem do nocy poślubnej. Seks w związku też jest ważny i jak się ludzie nie dopasują pod tym względem to jest marnie- mało tu tego typu tematów. X Jak ludzie wykorzystuja czas narzeczenstwa zeby sie dobrze poznac to inwestuja w to zeby malzenstwo sie udalo. Nie ma co sie czarowac, ze jak sie pojawia seksualnosc to rownie trzezwo moga ludzie ocenic czy do siebie pasuja i czesto po kilku latach sie okazuje, ze w zasadzie poza seksem nic ich nie laczy.

Gość gość
To poczytaj sobie te badanie, ktore ktos wrzucil. Mysle, ze jakby sie poszukalo w necie to by sie wiecej takich przykladow znalazlo." X A gdzie szukać- na jakiś stronach ojca dyrekrora z Torunia. Co za brednie z tym czekaniem do nocy poślubnej. Seks w związku też jest ważny i jak się ludzie nie dopasują pod tym względem to jest marnie- mało tu tego typu tematów. X Jak ludzie wykorzystuja czas narzeczenstwa zeby sie dobrze poznac to inwestuja w to zeby malzenstwo sie udalo. Nie ma co sie czarowac, ze jak sie pojawia seksualnosc to rownie trzezwo moga ludzie ocenic czy do siebie pasuja i czesto po kilku latach sie okazuje, ze w zasadzie poza seksem nic ich nie laczy. X Dobrze poznać pod każdym względem (tym związanym z seksem też). Masz chyba jakieś chore wyobrażenie o ludziach uprawiających seks przed ślubem- myślisz, że nic innego nie robią?, ile czasu zajmuje seks?, czy seks przeszkadza aby poznać się też pod innym względem?

Gość gość
07:41 nie uprawiam prostytucji w przeciwieństwie do ciebie, ty śmierdząca kupo gówna.

Gość gość
Jeśli zakochana w pieniądzach tak jak pani M. z Brodnicy , dzieciata więcej niż raz, to błyskawicznie.

Gość gość
O tym czy człowiek jest porzadny swiadczy Jego zachowanie na co dzien..czy oszukuje,czy szanuje innych,czy zdradza na prawo i lewo,czy ma serce wobec biednych,potrzebujących a nie to kiedy idzie do łózka z kims do kogo cos czuje...znam osoby które maja sie za porzadnych,potępiają seks na pierwszej randce i stwarzaja pozory a są zdolni do najgorszych świnstw