Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

delikatny dywan z orientu gdzie prac Wrocław

Polecane posty

Gość gość

witam. czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie można wyprac unikalne dywany przywiezione z bliskiego wschodu we Wrocławiu. dywany sa nieco przybrudzone i bardzo zależy mi na ich doprowadzeniu do pełnej czystości, a nie chcę je oddać do byle partacza. może ktoś zna firmą która się w tym specjalizuje? pozdrawiam.

Gość gość
Jest we Wrocku pralnia w której ja prałam swój dywan. Nie pamiętam jak się nazywa, ale mieści się nie Kiełczowskiej 62.

Gość gość
polecam firme latajacy dywan, odbeiraja z domu nawet i NIE, TYO NIE JEST REKLAMA

Gość gość
Jeśli chodzi o Kiełczowską 62, to pewnie chodzi o pralnie automatyczną PierzDywan i faktycznie dobrze piorą wszystko, ale to główna zasługa tego, że posiadają najbardziej nowoczesną linię technologiczną we wrocławiu, oraz bogate doświadczenie w branży. polecam.

Gość Agata

Ten temat był dla mnie jak znalazł, bo potrzebowałam pralni, która ma środki antyalergiczne i teraz Pierzdywan była jak znalazł. Bardzo dobrze się sprawdzili

Gość zosia

Hejka. przy małych gabarytach wrzucam dywaniki do pralki i dodaję cocolino. w sumie daje to śwwietny efekt, a dywaniki  są miękkie i pachnące. przy dużych gabarytach już zlecam pranie firmie PierzDywan. po procesie ich prania również dywany są miękkie. suche i też wydzielają miłą woń. pozdrawiam.