Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homman

Czy taki facet jak ja znajdzie w końcu sex v2.0

Polecane posty

Gość homman

Odtwarzam temat- mój pamiętnik że tak powiem. Mam mega kryzys 30 latka. Próbuję tutaj znaleźć osobę do rozmów ale mi się nie udaje. 1. Mam tylko 12,5cm długości i 13,5 cm obwodu. 2. Miałem jedną kobietę w wieku 26 lat. Tkwiłem w tym mimo że powinienem rzucić. Jak przeczytałem na skypie że mnie zdradza. Miała faceta z którym nie sypia. A przy okazji mnie i z 2 innych na boku. Chodziło tylko o pomaganie jej. Uciekała mi z łóżka a był to mój 1 raz. Przez stres że łóżko męża, że ucieka że nie chce brać do buzi itd itd że brzydzi się moich wydzielin no i przez masturbacje od 12 roku życia po x razy dziennie nie zawsze mi stawał. Albo miękłem w niej. Mimo że nie widziałem jej przez kolejne 2 3 lata bo ciągłe wymówki to pomagałem jak mogłem. W między czasie kupiłem jej telefon i śledziłem rozmowy. Zamiast skończyć jak dowiedziałem się o zdradzie z facetem z zbiornika który ruchał chyba pół kraju. Wkręciłem sobie jeszcze HIV albo inne gówna. Ja się przebadałem ona oczywiście nie musi bo się dobrze czuje. Pisała do mnie ze gdzieś wychodzi a leciała do innego. Na koniec usłyszałem że obrzydziłem jej sex i już nigdy z nikim nie będzie się kochać. 3. Nie jestem bogaty nie zarabiam 4k netto w Wawie. 4. Nie potrafię tańczyć, nie mam poczucia humoru. I nie rozmawiam z rodzicami. Jechali po mnie od młodego chyba że coś potrzebowali. 5. Nie mam przyjaciół i nie mam do kogo mordy odezwać. Przyjaciółki miały mnie dość. A w pracy nigdy nikt mnie nie lubił. 6. Ostatnio wprowadziła się współlokatorka. Z nikim się tak nie naprzebywałem nie natuliłem nie na muskałem. Ale ma mnie dość nie będzie z tego nic więcej i tylko przyjaźń. 7. Przez to wszystko zacząłem zbierać kolekcje zabawek. Mam niemal wszystko z każdego typu na aliexpress. Jak przyjaciółka się dowiedziała nazwała mnie chorym pojebem i uciekła. Mam naprawdę niemal wszystko od kulek kegla z 3 4 rodzaje do DOXY, wibratory posuwisto zwrotne, całe pudełko ciuchów dla kobiet, rękawiczek chockerów. 8. Chciałbym po prostu by jakiejś kobiecie było ze mną dobrze chociaż w łóżku. Wiem że z moim małym nie będzie stąd te nasadki i wszelkiej maści zadowalacze. Oczywiście nigdy ich nie użyłem bo z kim. 9. Na fotce napisałem do ok 2,5 tyś kobiet ani jedna mnie nie chciała. Prostym tekstem że szukam kobiety która chciała by się kochać codziennie. Że miałem jedną i że może coś z tego wyjdzie w przyszłości ale nie chce kobiety której wystarcza raz na miesiąc. 10. Mam manie bezpieczeństwa przed sexem. Jesli jakaś kobieta była zainteresowana to wiedząc albo o zabawkach. Że mam kompleksy. Albo ze chce badań chociaż HIV przed sexem po prostu uciekała szybciej niż się da. Wiem że to wszystko brzmi hujowo. Ale takie moje życie. I muszę to z siebie wyrzucić. 30 lat. Brak przyjaciół. Kilka razy wyleciałem z pracy i nigdy nie za wiedzę tylko bo działasz innym na nerwy albo bo za bardzo mi zależy albo bo jesteś marudą. Chciałbym tylko mieć codziennie kobietę do łóżka nic więcej.

Zapomniałem o tym że poznając jakąś kobietę np w necie. Angażowałem się tak bardzo że się przeprowadzałem. Przez co mam często w CV pracę po 9 miesięcy po 12 18. Np w technikum była nauczycielka. Z którą się spotykaliśmy. Generalnie schizofrenia + anoreksja. Ja zamiast wyjechać na studia tkwiłem w tej mieścinie. W dodatku wybili ludzi na matmie i skończyłem kierunek który nie jest poważany. Lepiej było zostać i zrobić jakiego bądź inżyniera. Potem była kobieta 16 lat starsza. Pomagałem jej jak mogłem mąż z osobnej sypialni związek bo dziecko. Jak przeprowadziłem się dla niej max 200m od niej. Nigdy więcej nie spotkaliśmy się. Przepraszam spotkaliśmy się bo kasę chciała ze 3 razy. Potem była ta co pisałem wyżej czyli moja pierwsza. 5 lat słania paczek, zostawiania kasy potajemnie po spotkaniu żeby miała za co żyć. Robienie zakupów, żarcia, ubrania itd. Poznałem kobietę która chodziła w jednej bluzie i nie zawsze jadła. A odchodząc miała wyremontowane mieszkanie, kupioną działeczkę, zmieniony samochód. Przyjeżdżałem jak tylko mogłem najszybciej bo np wypadł jej ząb. Wiem że sam jestem sobie winien. Że byłem pieskiem że żadna mnie nie szanowała. Ale mnie nikt nigdy nie szanował. Rodzina, praca, znajomi kobiety. Sam sobie pogarszałem wzrok i udawałem że widzę w rzeczywistości nie widząc w klasie z tablicy. Bo rodzice zawsze robili mi problemy żeby kupić szkła. Wyzywali od ślepców. Miałem jedne okulary od 2 3 podstawówki do 3 gimnazjum. Ile to lat ? 7 chyba. A moja wada urosła z -1,5 do -7,5. Jakieś 3 lata temu zrobiłem sobie operację jak między mną a moją 1 się popsuło. Bo ona zawsze chciała mnie bez okularów. I albo operacja pójdzie nie tak i się po prostu zabije albo będzie ok. A potem jakoś i tak mnie zostawiła. Mam tak dość mojego życia że ja pierdole.

Gdzie te fukck friends. Gdzie chodzenie za rękę po parku. Gdzie spędzanie z sobą nocy. Wtulanie się dniami i nocami. Miałem jedną kobietę zaledwie z 6 razy. ... Czyli tyle ile pewnie statystyczna 16 latka. Nie potrafię się całować. Kompletnie tego nie czuję. Myślę tylko jak żeby jej było dobrze. Nie uginają mi się nogi nie mam motyli... A ona nie lubiła się ze mną całować bo się ślinię. Co do zabawek wiem że przegiąłem z ich ilością. I jak to moja znajoma powiedziała mógłbym obdarować tym burdel. Link do listy zabawek jak kogoś interere bo kiedyś już się zacząłem gubić czy taki typ zabawki mam czy nie. : https://drive.google.com/file/d/1l6A1WRf8uGkV rXBmG9IYF4lLnOMrLfFZ/view?usp=sharing 1. Chciałbym znaleźć tu kogoś do pogadania o sexie i normalnie. 2. Czy uciekły byście od chłopaka wiedząc ze ma tyle zabawek w szafie? Czuję się najgorszym syfem z syfów na świecie.

Chodziłem kiedyś na chyba 5 czy 6 spotkań. Po czym psycholozka powiedziałą że nie wie co ze mną zrobić. Że może mi pomóc jedynie komunikować się z ludźmi żeby w pracy mnie lubili. Nauczyć że o tym czy o tamtym się nie mówi. W dzieciństwie nie miałem ani rodziców ani kolegów brak rówieśników w okolicy. Do jednego z klasy miałem z 5km a do kuzynki z 3km. Dlatego nie rozumie jakichś tam norm społecznych. Jedynie co mi gdzieś tam uświadomiła to że wyparłem a bardzo mnie boli że rodzice chcieli mnie oddać. Że byłem wpadką itd. Próbowałem kilku razy terapii. Np jak wyszły kłamstwa tej mojej jedynej. Że się niby leczy zadzwoniłem do lekarza a ten widząc mój stan przyjął mnie za 3 dni. Przejechałem specjalnie pół polski. By się dowiedzieć że to co ona mówi to choroba jej przyjaciółki a mówi że jej. Że nigdy taka osoba u niego nie była. A złamał nawet troche dla mnie prawo i sprawdził inne przychodnie i nigdy nie była u psychologa nawet nie mówić już o psychiatrze.

Uciekają różnie np: "chyba cie pojebało że będziesz mi opowiadał o byłej", "idź się lecz z badaniami" "musisz być psychopatą ja się ciebie po prostu boje że zamkniesz mnie w piwnicy albo będzie bolało" Albo jak po prostu usłyszą że mam małego i się boję sexu że jej nie będzie dobrze.

Wiesz po niej zacząłem jeszcze żreć zawsze ważyłem 65KG teraz 95 przy 178 cm. Więc tylko kompleksy się powiększyły. Nie mam jakichś mega pasji. Lubie oglądać filmy. Czytam wszystko co popadnie nawet instrukcje czegoś nowego. Lubię zwierzęta I w zasadzie tyle.  Co ja mogę kobiecie dać. Nic. Zacznij od zera ale jak ????? Ciężko wywalić z mózgu bycie niechcianym w dodatku nie mając chociaż tych 16cm. Myślę że co do sexu ratuje mnie jedynie jakaś przyjaciółka mieszkająca ze mną która tak naprawdę chciała by się męczyć ze mną. Tzn chciała by codziennie ze mną spać tak bym nie walił konia. Która nie złościła by się i z czasem pewnie było by ok. W dodatku ta moja mania by było zawsze idealnie.  Testowanie gumek przed 1 razem która ok która nie ok. Kupowanie płynów bakteriobójczych w obawie przed ciążą.  Płatki róż itd. Właśnie poza pudełkami zboka mam pudełko z takimi akcesoriami jw płatki róż, bita śmietana, kule musujące do wody, sól, oliwka, olejki zapachowe w x zapachach. róże do kąpieli, świeczki, lubrykanty w hmm z 7 smaków będzie.... A jedyne moje przebywanie z kobietą to ta lokatorka. Jedyna kobieta która dała mi sie masować, dbać o nóżki, przytulać itd. Tylko że raz że na mnie nie leci a dwa ma dość mojego osaczania jej. I jak tu człowiekowi ma sie nie chcieć iść przywalić w pociąg.  Nawet w tym aspekcie nie łapie ludzi. Ja mam mega duzy instynkt samozachowawczy np nie mam problemu chodzić po dachu a jak chciałem się rzucić to tak mnie rozdegotało że masakra. Ale np czemu ludzie rzucają się pod pociąg zamiast walnąć z całej siły głową. Czasem się zastanawiam czy świat jest p******y czy ja. Ludzie zawsze robili mln głupot za dzieciaka a ja zawsze myślałem o konsekwencjach.

Pytasz człowieka który nie pójdzie z normalną kobietą do łóżka bez badań. Chociaż HIV + WZW I który nie widzi sexu bez pieszczenia kobiety ustami czy pójdzie do d****i?

To nie jest tak że np orgie, trójkąty itd be.  Jeśli wszyscy byli by zdrowi to może i bym się zgodził. By moją kobietę przeleciał ten 20 cm penis i rozumiał bym jeśli by tego potrzebowała. Wiesz zastanawiam się teraz nad sobą.  Jesteś w domu 300km od kobiety dowiadujesz się że bzykał ją gość który ***** jak p******y. Z badań krwi dzwonią ci że musisz powtórzyć próbę. Srasz więc w gacie że twój pierwszy sex i coś złapałeś.  Dziś podejrzewam że zbili moją próbkę po prostu. A potem ci jeszcze kobieta wali że ona nie musi się badać bo się dobrze czuje. HIV się ujawnia po 10 latach nawet. Ja chyba po prostu za dużo dziwnych rzeczy w życiu przeszedłem

Tak muszę się wybrać tylko ostatnio brak czasu. Raz że się angazowałem w nią a teraz mnie naszło na studia i długie dojazdy do pracy itd itd. Wiesz tak naprawdę najgorsze to jest chyba to że zrobił bym dla kobiety absolutnie wszystko. Kupił co zechce itd A to wcale nie jest dobre. Dziecko tez nie może jeść ciągle cukierków. Czy to obsesja na punkcie sexu czy raczej będę jej sprawiał radość żeby tylko nie odchodziła. Sam nie wiem. Ale jak najbardziej chciałbym się codziennie kochać

Dużo osób mnie tu zaczyna wyzywać. Wydaje mi się że nie mam jakichś mega zboczeń poza tym że che by miała orgazmy. Owszem mam wiele fantazji. Np o włożonej zabawce sterowanej z pilota na mieście czy w restauracji itd. Chciałbym tylko zapytać kobiet co sądzą o dwóch: 1. Spust do pusi i wylizanie jej potem. Najlepiej jeszcze jak kobieta przyklęknie nad tobą i dociskała by pusią do moich ust. Bo ostatnio tu były tematy o podobnej tematyce choć dla mnie bardziej hardkorowe. 2. Sex w publicznej toalecie w galerii albo w przymierzalni. Nie wydaje mi się to jakieś mega pojebane? Zaś co do płynów bakteriobójczych są na liście której podawałem link. Powiem więcej kupiłem jakieś globulki dopochwowe bo raz chciała się kochać w dni płodne. Czy tylko do sexu. Jw do tulenia się codziennie oglądania razem filmów. Codziennej rozmowy o wszystkim. O własnie to też ludzie uważają za pojebane że nie mówi się o wszystkim. A ja bym chciał poznać całe życie mojej kobiety. 100% szczerość. "Twoja opowieść o sobie nie wygląda zbyt realnie" Wiesz myślę jak to odebrać... Ze jestem aż tak pojebany chyba. Niestety ale 100% prawda. Ja nie bardzo potrafię kłamać i często też za to w życiu mi się oberwało.

Płyn był do dezynfekcji rąk i penisa po wytrysku jak by mnie naszło jeszcze raz się kochać. A link do listy coś nie działa więc daje ponownie. 1. Google drive więc bezpiecznie https://drive.google.com/file/d/1l6A1WRf8uGkVrXBmG9IYF4lLnOMrLfFZ/view?usp=sharing 2. Możesz sprawdzić kto tworzył plik. 3. Użyłem tnij bo jw forum rozwala linki google https://tiny.pl/g367r Naprawdę mam ostatnio dość życia. Jak ktoś chce pogadać bardzo chętnie ale musiałem to wyrzucić z siebie. Tylko uświadamiacie mi że jestem bardziej pojebany niż myślałem.

1. Opisałem swoje życie. Miło że dla Ciebie to bzdury. 2. Gdzie pisałem że zależy mi by kliknąć w link ? Podałem go dla 2 powodów  a) czy naprawdę przesadzam i czy to bardzo nienormalne Są kobiety które lubią zabawki. b) by udowodnić komuś że mówię prawdę i że jest tam zarówno płyn do dezynfekcji jak i globulki. Jak i mój nik w dokumencie. Rozumie że tu jest pełno reklam leków na potencje powiększanie itd. Widziałaś tu kiedyś link do google drive? Ja nie kojarzę.

hmm sex zabawek, ubrań, książek itd nigdy nie liczyłem. Myślę że dużo nie jest max 2 tyś absolutny max. Najdroższe doxy niecałe 300pln. Kilka wibro po 100 150pln. Większość to chiny po <20pln. Książki to zwykle używki licząc z 10 15 książek po 20 pln hmm wiesz byłem pewny że nie wydałem na to 2k pln. A może faktycznie wydałem więcej. Jak liczyłem tą 16 lat starszą z ciekawości orientacyjnie nie wyszło dużo 6- 8 tyś. Na tą z którą byłem 5 lat. Ok 20 30 tyś. Więc myślę że jesli jakaś para chodzi do restauracji kina co tydzień itd to nie są aż tak porażające kwoty. Nie zarabiam dużo pisałem wyżej że niecałe 4 tyś netto. Bardziej bolą głupie decyzje np ta 16 lat starsza kupiłem jej miśka bo prowadzi ośrodek dla dzieci za jakąś dużą kasę nie pamietam 400 pln? zamiast iść sobie naprawić ząb a potem miałem zatrucie. Albo np tej drugiej przelałem całą kasę z konta, a w portfelu nie miałem dużo. Pamiętam że po prostu pierwszy raz od czasów studiów wiedziałem że mam kwotę powiedzmy 50 pln i nie mogę kupić za więcej. A że wypłata przyszła mi jakoś później było ciężko. No i zlewanie mnie w stylu ja wiadomosc za wiadomoscia a ona odpisuje nastepnego dnia.

"Nie próbowałeś zaciągnąć do wyrka współlokatorki?" Nie wiem co odpowiedzieć. W fantazjach miałem chyba każdą znaną mi kobietę. Każdą ładniejsza nauczycielkę, znajomą, koleżankę z pracy. x kobiet na zbiorniku. Kuzynki itd itd. Ja nie potrafię kłamać. A kobiety lecą na bajer którego nie mam. Powiem inaczej. Moją słabością dość niezwykłą są loki na głowie. Idealnie jak blond lub rude.  Pamiętam jak sie lokatorki śmiały że jadę autobusem. Chciałem jej ustąpić miejsca ona powiedziała że się zmieścimy. I tak jechaliśmy kilka godzin obok siebie. Bez słowa. Nie jechała do końca mojej trasy ok 5,5h ale z 2h na pewno. Taki oto mój bajer do kobiet... Z nielokatymi rozmawiam normalnie ale uciekają bo mówię prawdę. Jak się zapytają np czy dobrze wygalają.

"Prowo. Za dużo przesady." hmmm nie chcesz nie wierz. Co więcej mogę powiedzieć. Zastanawiam się tylko własnie że jedna osoba pisze że chce klikania w linki. Inna że do leczenia przez płyn bakteriobójczy. Tak wiesz po prostu " Twoja opowieść o sobie nie wygląda zbyt realnie " Bo ? Użyłem tutaj nika którego używam od 10 15 lat. jw w dokumencie jest też ten nik. Po prostu człowiek się zastanawia czy naprawdę jest aż tak inny? Normalny człowiek chodzi z kimś za rękę mając te 16 lat. Bzyka się koło 20. Ma kilkanaście związków do tego 25 roku życia. Bierze ślub. A ja zatrzymałem się przed 16 rokiem. Najbardziej to się boję że mi temat usuną. Bo miał iść do erotyki a poszedł na ogólny. Nie wiedziałem ze u góry trzeba zmienić.

Jeszcze jedna rzecz jest we mnie dziwna.  Chyba dlatego że nie bardzo dostawałem prezenty. Zbierałem ważne dla mnie rzeczy. Mam np list miłosny do 1 kobiety. Mam baranka którego kupiłem u tej 3 ciej. Inaczej.  Jeśli coś od kogoś dostałem to jest to dla mnie bardzo ważne. A dostałem w życiu naprawdę nie wiele. Np kubki od tej 3 ciej itd. Łapałem się na tym że np kobiety kompletnie nie szanowały tego co ode mnie dostawały. Nawet nie pamiętały że to ode mnie. To nie chodzi o zbieractwo bo tego nie ma kto wie ile. Duże pudełko. Ale sporo w formie elektronicznej. Jakieś teksty pozapisywane itd. Daty spotkań.

Nigdy w życiu nie byłem na randce. Albo znaliśmy się bardzo dobrze z netu i po prostu poszliśmy zjeść. Czy się przejść. A nigdy jakoś tak czy to na zasadzie zagadania do kogoś chodź na kawę czy inaczej.

Ech jakaś szuja osunęła mi temat trochę sobie zapisywałem w Wordzie do przemyślenia. Ale nie wszystko... Tyle tu różnych tematów ciągniętych latami a mój nie wytrzymał 2 dni. Najciekawsze było to "Homman jak dla mnie jestes pozytywnie szurniety!!bardzo fajnie sie ciebie czyta, az poprawiłeś mi humor, naprawde. Zabawki to nic złego.,z tym lizaniem”pusi” ze spermą nigdy nie przeżyłam, dziwne ale ciekawe. Caly jestes dziwny ale na plus. Czasami sama marze o takiej zwyklej czulosci jak masowanie plecow czy stopy, to mije ulubione miejsca. Penisa nie masz złego. Pozdrawiam. Bo ktorz nie szuka milosci!"

Gość homman
Boje się że po 1 razie ze mną kobieta ucieknie.

Nigdy się nie kąpałem z kobietą. Tego jednego bym też chciał. Mydlic ją itd. Ja nie potrafił bym być w związku gdzie kobieta się odłącza od faceta. Znika. Bo np musi się umyć, brzydzi wydzielin itd.

Piersi. Kompletnie nie łapię waszych piersi. Jak się z nimi obchodzić. Ściskać nie ściskać. Macać klepać. Sssać gryść lizać. Zawsze źle.

Gość homman
Na ogólnym tak fajnie toczył się temat a tutaj umarł...

Gość gość
Jesteś popierdolony ziomek.

Gość homman
Na pewno inny niz wiekszosc

Dlaczego kobiety nie potrafia byc z jednym . Tylko ten jest do fantazji o sexie rozsylania zdjec itd. Ten do pogadania i wyzalenia sie. Ten o mnie dba. A to moj maz. Tak dla przykladu. Oczywiscie wiadomoaci usuwane itd. I przy tym wszsystkim jeszcze potrafia mowic ze jakie to one szczere nie sa.

Najbardziej pojebana rzecza jaka robilem bylo testowanie podpasek siostry jak je znalazlem majac z 10 lat. Sprawdzalem palnosc i potem ze to wode wchlania. Potwm gdzies w instrukcji bylo ze do majtek.... Mysle ze tego dnia zuzylem jej z pol podelka podpasek.

Gość gość
Dziecko 13 lat jak nie mniej. Nikt dorosły nie pisze takich rzeczy chyba, że upośledzony.