Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na moim miejscu umówiłybyście się z facetem który poprosił was o numer

Polecane posty

Gość gość

w markecie przy zakupach? Spodobał mi się, ale nie wiem czy powinnam się umawiać z nieznajomym, który tak po prostu podchodzi do obcej dziewczyny i prosi o numer?

Gość marawstala
Jak masz ochotę to idź, ale tez nie masz pewności ile on jeszcze takich karteczek rozdał : )

Gość marawstala
Jak masz ochotę to idź, ale tez nie masz pewności ile on jeszcze takich karteczek rozdał : )

Gość gość
Powinnaś docenić to że jest odważny, kogo w tych czasach na to stać...zwykle w sklepie czy na ulicy faceci tylko się gapia i nic więcej, a potem ewentualnie Cie szukają na spotted :D

Gość gość
Podobno narzekacie na bierność facetów. To o co wam chodzi?

Gość błękitnaa
Idź, co Ci szkodzi 😴 Jeśli zaprosi Cię w miejsce gdzie będą inni ludzie, to raczej nie powinien Cię zamordować 😴

Gość gość
Idź! :) To są prawdziwe randki ,ktoś podchodzi do Ciebie i zaprasza Cię.. Umówicie się przecież w publicznym miejscu. Jaki widzisz problem ? :)

Gość gość
Ja tak mialam z jednym gosciem. Ale nie spotkalismy sie, dzwonil do mnie. Poprosil o numer na ulicy. Jakos nie umiem sie przekonac do kogos kogo nie znam. Musze kogos sobie poobserwowac, poznac choc troche na neutralnym gruncie. Potem w sumie spodobal mi sie ktos wizualnie do niego podobny. Jedna kawa to nie oswiadczyny. Moze jest OK. Ponoc nawet Ci sie podoba.

Gość marawstala
No właśnie, skoro nr tel juz mu dalas to chyba dobrze mu z oczu patrzylo : )

Gość gość
A wogóle zadzwonił pisał coś czy tak wrzuciłas temat na razie ?

Gość gość
15:42- napisał jakieś pół godziny po tym ;)

Gość gość
To gratuluję i nie myśl tylko idź

Gość gość
Ale czego się boisz? Że chodzi mi tylko o seks czy że jest prawiczkiem?

Gość gość
Mu. :D

Gość gość
Uważaj, on może być erotomanem albo zboczeńcem. Jeżeli masz takie ciśnienie to spotkaj się z nim, ale koniecznie w miejscu publicznym i z monitoringiem. Jeżeli facet okaże się jakimś świrem i będzie ciebie dręczył telefonami i smsami zmień nr telefonu. Mam nadzieję, że ten facet nie jest pensjonariuszem Zakładu Karnego na przepustce ani recydywistą, który dopiero co wyszedł na wolność i szuka kobiety chętnej na seks.

Gość gość
Nie tyle, że zboczeńczem, co podrywaczem skoro podchodzi do obcej dziewczyny na ulicy...

Gość marawstala
Jemu .)

Gość gość
17.22 Podrywacz z doświadczeniem albo desperat, który szuka dziewczyny w ten sposób gdyż wszystkie inne sposoby zawiodły. W ten sposób moja 20 letnia wówczas kumpela dała się kiedyś poderwać rozwodnikowi 40+,przez co zmarnowała sobie młodość.

Gość gość
"gość dziś Nie tyle, że zboczeńczem, co podrywaczem skoro podchodzi do obcej dziewczyny na ulicy..." X Moze byc normalny , ale tez i zboczrniec . Trudno okreslic . Mnie kiedys taki zaczepil w sklepie . Na poczatku niby mowil normalnie , ale nie przyjmowal odmowy . Normalny to on nie byl . Wialam z tego sklepu jak nie wiem :o

Gość gość
18.24 W takich sytuacjach można sobie łatwo sprowadzić na głowę stalkera, a takiego ciężko się potem pozbyć. Najlepiej nie zawierać znajomości na ulicy, w galerii itp.

Gość gość
18:33 ja nie zawieram takich znajomisci , nie wsiadam do aut itp. Tamtem byl chyba jakims erotomanem zboczencem . Zaczepil mnie i wymyslil jakies imie kobiece , ze sie znamy , a ja go nie poznaje . Od razu wiedzialam ,ze sciemnia . Gdy go utwierdzilam , ze sie nie znamy to bardzo chcial sie poznac i umowic . A gsy odmowil zaczal chodzic za mna po sklepie i stanal za mna w kolejce do kasy . I cos zrobil . Zboczeniec jakis . Jeszcze nigdy tak szybko nie spakowalam zakupow i ucieklam stamtad . Tak szybko , zeby nie wiedzial w ktora strone poszlam . Mial tez jakis zakupy , ktore polozyl za mna w kokejce , wiec mialam czas . Ale nie na zarty sie przestraszylam .

Gość gość
18.40 Świrów nie brakuje. Widziałem kiedyś taką akcję w tramwaju. Jakiś napaleniec zagadał do miłej dziewczyny. Ta niepotrzebnie da) a się wciągnąć w konwersację. Dosz) o do tego, że on się jej tak uczepił, że chciał ją odprowadzić do domu. Ona wystraszona mówiła, że ma chłopaka. Tego świra to wogóle nie obchodziło.

Gość gość
Podrywanie jest dobre tylko w miejscach gdzie jest kontekst do spotkania się i porozmawiania.

Gość gość
Kto rozdaje swój numer byle komu? :-)

Gość gość
idź podryw na ulicy jest normalny i kulturalnej tak robi każdy prawdziwy mężczyzna Zobacz podryw frywolny

Gość gość
Ukrainiec?

Gość Nów____________
Jak ci się podoba to ciesz się że przy tym jest odważny, męski. Nawet jak już niejedną dziewczynę prosił o numer np. W marketach, to i tak chyba lepszy taki niż ten którego na to nie stać. Nie wiem co Mara wymyśliła, ale jak jesteś pewna siebie, to raczej tak sobie nie pomyślisz, że jesteś jedną z wielu.