Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam pracy nie mam kasy jestem zalamana

Polecane posty

Gość gość

zyc sie odechciewa

Gość gość
Zrób sobie dziecko, dostaniesz 500+ i alimenty

Gość gość
A jakie masz umiejetnosci? doswiadczenie? wyksztalcenie? gdzie mieszkasz/ ile masz lat? masz dzieci? pozdrawiam cieplo

Gość gość
wiek 34. srednie policelane, doswidczenie slabe, praca w sklepie na produkcji, jako kurier a reszta cos dorywczo. mam 1 dziecko 7 lat.

Gość gość
Poszukaj w Biedronce. U mnie w Poznaniu wszystkich biora d9 Biedronki, na kompletacje i do Amazonu

Gość gość
Amazon to niewolnictwo. Lepiej już do Lidla idź.

Gość gość
market odpada nie nadaje sie.

Gość gość
Amazon to niewolnictwo? hm. nie wiem w sumie ... moja kolezanka pracuje tam ale ona stanowisko typowo biurowe, dosc wysokie. ale nie bardzo wysokie, stanowisko; wiem ze Amazon dobrze placi - no, ona ma jakos 6 tysiecy netto. ja z mezem razem mamy tysiac mniej ... :/

Gość gość
u mnier nie ma amazon

Gość gość
Tu się nie nadajesz, tu nie możesz, tam za daleko tu nie pasuje - coś mi się wydaje że Ty po prostu masz alergię na pracę.

Gość gość
a ładna jesteś ładne masz ciało skąd jesteś ? mogę ci dać 100 zł za godzinę paradowania nago u mnie w mieszkaniu to jak piszesz się na to?

Gość gość
Idze do marketu na towarowanie nawet na zlecenie dostaniesz 1800 zł na reke .

Gość gość
Ale do Lidla tak od reki nie przyjmuja.

Gość gość
lapie sie kazej pracy po prace sezonowe po sprzatanie ale teraz nic nie moge znalesc . nie mam co zrobic z dzieckiem a nie mam pomocy z zadnej strony a na opiekunke mnie nie stac. teraz tez czekam na telefon ale praca tylko na okres grudzien.

Gość gość
Ja tez niespecjalnie nadaje sie do pracy w markecie czy na kompletacji, ale gdy nie mialam wyboru, bralam, co bylo i dojezdzalam nawet 2 godziny w jedna strone i to po nocy. Mozesz szukac pracy na produkcji, ale tak szczerze z Twoimi umiejetnosciami chyba nie mozesz tak sobie wybrzydzac?

Gość gość
gość dziś Ale do Lidla tak od reki nie przyjmuja. xxx A niby jak? ABW Cię sprawdza? :D Proszę Cię, przecież to zwykły market a nie służba państwowa.

Gość gość
A gdzie tatuś dziecka?

Gość gość
to ze nie mam studiow to nie znaczy ze jestem glupia.nie moge isc do pracy wiedzac ze nie mam co zrobic z dzieckiem. martket zmiany i produkcja zmiany. a do 16 odebrac dziecko z przedszkola. bylo lato i dorabialam gdzie sie dalo ale teraz zima i siedze od jakis 2 -3 tyg. w domu i juz wariuje. a jak na ranna zmiane do od 6. a przedszkole na 6. oby do wiosny i znow sie cos ruszy. zima to najgorszy okres w roku.

Gość gość
Na jedną zmianę to urząd lub jakieś biuro. W urzędzie musisz mieć znajomości, a w biurze nawet na sekretarkę biorą z wyższym wykształceniem, a Ty masz średnie i zero doświadczenia w biurze....cienko to widzę.

Gość gość
gość dziś gość dziś Ale do Lidla tak od reki nie przyjmuja. xxx A niby jak? ABW Cię sprawdza? smiech.gif Proszę Cię, przecież to zwykły market a nie służba państwowa. x Od reki, czyli prawie kazdego, kto aplikuje, ty glupku. Pomysl czasem troche nim cos palniesz. Do Lidla wiecej osob aplikuje, bo pensja jest lepsza, w wielu Biedronkach nawet o CV nie pytaja. W Amazonie tez.

Gość gość
Nie pisalam, ze jestes glupia, ale nie masz raczej zadnych przydatnych umiejetnosci, prawda? Znasz na przyklad biegle trzy jezyki?