Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna Nowak

ROZWÓD, DZIECKO jak przebrnąć?

Polecane posty

Gość Martyna Nowak

Witam. Mąż złożył pozew o rozwód, chce zabrać mi mojego synka... Nie daje rady... Pomóżcie. Gdzie mogłabym udać się do fachowca - psychologa i adwokata?

Gość Beata K.

Cześć, Bardzo Ci współczuję bo rok temu znalazłam się w podobnej sytuacji i wiem co przeżywasz. U mnie trochę czasu minęło zanim się otrząsnęłam i udało się stanąć na nogi. Z porad psychologa nie korzystałam chociaż wiem, że to był błąd bo na pewno szybciej i łatwiej by mi było się pozbierać. Mogę Ci za to polecić wspaniałego adwokata pana Igora Klimkowskiego tu masz numer tel. 600365228. Wspaniały człowiek, nie wiem jak bym sobie poradziła bez jego pomocy. Pozdrawiam Cię i życzę dużo siły!

Gość Rozwódka

Rozwód to coś przykrego i strasznego. moja sprawa zakończyła się pól roku temu. trwała 1,5 roku. Walka o dziecko, wyciąganie brudów, świadkowie, rodzina. Nic gorszego mnie w życiu nie spotkało. Musisz dać radę, przejdziesz to. Pamięta że czas leczy rany. 

Gość Cytryna29

Również zgłosiłam się do mec. Klimkowskiego i nie żałuję. Bardzo dobry adwokat.  Terminowy i sumienny. Nie marnował mojego czasu, zawsze przygotowany do konsultacji, a w sądzie prawdziwa wyga. Podoba mi się jego podejście do klienta, nie traktuje nikogo przedmiotowo. Jeżeli ktoś szuka zaufanego człowieka to tylko do niego.

Gość Uleczony

Jeśli psycholog to tylko dr Beata Jaszczak.