Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić gdy inni kolesie sie oglądają czy zarywają do mojej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jest piękna ale przecież nie będę każdego walił w ryj a jestem zazdrosny

Gość gość
To pracuj nad poczuciem własnej wartości i samooceną. Kobieta powinna spławiać natrętów, nie Ty. No i nie jest Twoja własnością, jak zechce odejść, nic nie poradzisz. Po prostu zajmij sie sobą.

Gość gość
Wkurzają mnie amatorzy cudzych kobiet. Kiedyś jeden taki chciał się umówić z moją piękną dziewczyną do kina. Złożył jej tą propozycję wiedząc, że ona była ze mną w związku. Bezczelny typ. Dostał oczywiście kosza. Nie musiałem interewniować. Miałem satysfakcję z tego, że ten frajer nigdy nie będzie jej miał.

Gość gość
gość dziś Wkurzają mnie amatorzy cudzych kobiet. x Ona nie jest Twoja, tylko Z TOBĄ. Po prostu jest Twoja kolej, co nie znaczy, że inni nie mają szans. A wręcz dobrze, że kobieta ma wybór, związek nie jest dożywotnią zależnością, zawsze można dążyć do poprawy swojego życia przez zmianę partnera. Szkoda Twoich nerwów, lepiej poświęcić energię na samorozwój.

Gość gość
Amatorzy cudzych kobiet polują na zajęte dziewczyny gdyż marzą im się atrakcyjne dziewczyny, a te w ogromnej większości są już zajęte w wieku 18 lat. Co więc mają począć amatorzy pięknych dziewczyn? Muszą próbować odbijać je innym. To parszywe zadanie gdyż 99,99% podejść kończy się sromotną porażką czyli koszem.

Gość gość
ale chyba lepsze niż stwarzanie latami pozorów kochającego męża swojej byle jakiej kobiety

Gość gość
To parszywe zadanie gdyż 99,99% podejść kończy się sromotną porażką czyli koszem. x Podaj dane statystyczne. Z tego, co obserwuję, jest całkiem na odwrót.

Gość gość
18:47 tez mnie to zdanie zastanowilo i nie do konca jest tak jak ta osoba pisze .

Gość gość
Najszybciej w związki wchodzą pasztety.

Gość gość
Autorze w takich sytuacjach się zonanizuj to ci złość przejdzie :-)

Gość gość
Idź na terapię.

Gość gość
dlatego do związku bierze się przeciętne a do ruch/ania piękne

Gość gość
To na chüj ci pasztet którego musisz codziennie w domu oglądać i znosić jego obecność? Aż tak zdesperowany jesteś czy niezdolny do samotnej egzystencji i zadbania o własną dupe? Chore jełopy.

Gość gość
19:42 siedź dalej na kafe i czekaj na księcia z bajki :D

Gość gość
Kolejny frazes i pierdolenie o szopenie. Kto ci dziecko powiedział że czekam na kogokolwiek? Nie ośmieszaj się desperacie. Jesteście słabi psychicznie i nielogiczni.