Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YYYY5555

Czy kobieta robi mi test?

Polecane posty

Gość YYYY5555

Chciałbym się dowiedzieć jak sprawa wygląda z kobiecego pkt widzenia. W końcu forum dla kobiet ;-) Otóż poznałem pół roku temu dziewczynę. Wszystko wydarzyło się podczas krótkiego wypadu wakacyjnego. Ja trochę żartuje że sytuacja prawie jak z filmu... ale nie wnikając za bardzo w szczegóły... Okazało się że bardzo sobie spodobaliśmy (tak myślę ale ostatnie historie wprawiają mnie w wątpliwości). Ona zapraszała mnie na wesela podczas tych wakacji, miałem wrażenie że chwali się mną przed znajomymi których poznałem. Odwiedzałem ją tylko wtedy kiedy mogłem i ja i Ona. Niestety, mieszkamy niemalże po przeciwnych końcach Polski... Za każdym razem czas super spędzony. Miałem wrażenie że wreszcie poznałem osobę tak bardzo podobną do mnie charakterem, zachowaniem , poglądami. Mogliśmy ze sobą rozmawiać niemal cały czas. Czułem że Ona sporo od siebie daje w tą relacją, ja z resztą tak samo. Nasze spotkania - moje przyjazdy do niej zawsze były bardzo uczuciowe. Zwłaszcza pożegnania gdzie potrafiła mi się wypłakać do ramienia. Ostatnie spotkanie z nią było dla mnie bardzo przykre. Była dla mnie oschła , nie chciała za bardzo ze mną rozmawiać, miała humory. Po powrocie napisała mi kilka przykrych wiadomości "że tutaj nie pasuję" " że nie znajdę sobie tutaj pracy" " że wie że będzie tutaj mi ciężko " ... Nie mam kompletnie pojęcia dlaczego jej nastawienie wobec mnie w ciągu paru dni zmieniło się na tak negatywne.. Jeszcze parę dni przed przyjazdem potrafiła mi wysłać link z ofertą wspólnego wyjazdu na weekend za granicę. Planowaliśmy wspólne wakacje, sylwester.. Nie wiem co się wydarzyło, ja wobec niej starałem się być fer tak jak tylko potrafiłem a w nagrodę zostałem ukarany takim zachowaniem... Sam nie wiem czy Ona mnie celowo sprawdza czy naprawdę dąży do tego by kontakt zerwać ...

Gość gość dziene
Ale taka zmiana moze sugerowac , 1. ze jest ktos jeszcze . Moze kogos poznala , moze dawna milosc sie odezwala . 2. Cos zroblies 3. Rodzina ja zniecheca do ciebie Itp .

Gość YYYY5555
1) Tego nie wiem .. Wiem że ma sporo obowiązków. Między innymi dlatego nie mogliśmy się częściej widywać.. 2) No właśnie nic nie zrobiłem .. w tym rzecz 3) Nie poznałem jej rodziny Jako jeden z argumentów przekazała mi że chcę robić karierę i żadne związki/ zakładanie rodziny jej teraz nie w głowie.

Gość gość
Też tak jak ona pisałam swojemu obecnemu partnerowi na początku. Wynikało to z tego, że była to dla mnie nowa sytuacja bo duża odległość, a to wiązało się ze zmianami. Wyjście ze strefy komfortu - ewentualna przeprowadzka, zmiana otoczenia, zmiana pracy.

Gość gość
Nic nie zrobiłeś, nie poznałeś jej ze swoją rodziną. Potraktowałeś ją gorzej niż dalszą znajomą.

Gość YYYY5555
To ja bardziej w planach miałem się do niej przeprowadzić.. Na początku znajomości wspólnie żartowaliśmy kto do kogo się przeprowadza.. Z biegiem wydarzeń to ja byłem coraz bardziej na to nastawiony... Ona nawet ogłoszenia z pracą mi przysyłała. Nie za bardzo chciała mnie odwiedzić, proponowałem jej to kilka razy ... Nie wiem dlaczego nie była przychylna temu pomysłowi.

Gość gość
A próbowałeś zapytać ją wprost czy coś się stało, czy chce się wycofać?

Gość YYYY5555
Niestety brakuje mi trochę odwagi by wprost się zapytać... Obawiam się najgorszego :-/ Niby kontakt cały czas jest ale widać że ona się wycofuje, to już nie są te wypowiedzi co kiedyś.. nie z taką intensywnością. Pewne słowa, zdania już padły i obawiam się że jej trudno będzie się z nich wycofać ... A ja siedzę i się zastanawiam.. Martwi mnie to że już jej więcej nie zobaczę :-/

Gość gość
Nic Ci nie da takie czekanie i zamartwianie się. Na Twoim miejscu bym zapytała jednak. Też doświadczyłam podobnej sytuacji. Zdążyłam się zakochać na zabój, były plany, a później powoli zaczął zrywać ze mną kontakt... . Nawet jak zapytałam wprost to nie potrafił się określić. Nie rozumiem takich ludzi.

Gość gość
Zapytaj ją koniecznie wprost, powinna się jakoś z tego wytłumaczyć, myślę, że chociaż to jest Ci winna. A po przeczytaniu Twojego posta myślę, że może kogoś już mieć, na miejscu, tam gdzie mieszka. Może to dla niej ciężki wybór między tym co jest blisko, a związkiem na odległość. I nie jest pewna czy to co jest między Wami jest na poważnie. Ale jeśli zaczynaliście powoli planować wspólnie przyszłość, nawet tą najbliższą, powinna Ci wyjaśnić o co chodzi.

Gość gość
21.05 ile masz lat?

Gość gość
Olej ją.