Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody000

Fantazja nastolatka

Polecane posty

Gość Mlody000

Witajcie mam 17 lat i chciałbym żeby "rozdziewiczyła" mnie dojrzała kobieta. Mam jedną na oku podoba mi się jest to sąsiadka z bloku i fajny mam z nią kontakt, jak myślicie warto coś spróbować z nią, a jak tak to jak jej to zasygnalizować? Ogólnie czy to zwyczajne że podniecają mnie Milfy?

Gość gość
bo to najlepsze babki są ale i tak to prowo

Gość gość
bardzo częsta dzisiaj sytuacja, kiedy młodzi chłopcy chcą być wprowadzeni w arkana seksu przez dojrzałe partnerki. Może dlatego, że w odróżnieniu od przeszłych czasów kobiety w wieku 40-60 lat są bardzo często dzisiaj nadal atrakcyjne a na dodatek doświadczone, co doceniają zółtodzioby. Ale uważaj bo ta sąsiadka wcale nie musi mieć ochoty na ciebie!

Gość gość
najpierw wasza rozmowa musi zejść generalnie na jakieś elementy seksualności. możesz powiedzieć, że podobają ci się takie czy inne dziewczyny ale jesteś nie śmiały taka niby gadka. Jak podejmie temat dalej i będzie niby coś ci radziła jak postępować z dziewczynami to mówisz, że śniło ci się, że kochałeś się z nią i tyle. Mówienie o snach jest bezpieczne. Jeśli podejmie inicjatywę to znaczy, że jest to możliwe. Jeśli nie podejmie dalej tematu odpuść.