Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO FACETOW OK 35 ROKU ZYCIA WOLELIBYSCIE MIEC ZONE 15 LAT MLODSZA, MEGA SEKSOWNA

Polecane posty

Gość gość

KTORA WAS PORZUCI ZA 5 LAT I STANIE SIE ZIMNA SUKĄ? CZY TEZ WOLELIBYSCIE ROWNOLATKE, PRZECIETNA, KTORA BEDZIE WAS KOCHAC CALE ZYCIE?

Gość gość
Młodsza, ale nie zimna svke, bo takich unikam. Mam te szczęście, że poznałem właśnie dobra i młodsza 15 lat :)

Gość gość
a nie boisz sie ze Cie porzuci ta mlodsza? i wety bedzie zimna suka, bo juz bedziesz jej obojetny, i bedzie chciala odejsc i bys jej nie zawracal dupy?

Gość gość
Nie będzie chciała. Widzę jej rodziców i to jest kwestia wg mnie wychowania.

Gość gość
Proste że młodszą co się porucha te 5 lat to moje

Gość gość
nie wiem jaka 20 latka wezmie tak starego chlopa :D manager znowu marzy o studentce z mielna:D załóż bandane :D

Gość gość
Wolałbym 5 minut z nastolatką niż 5 lat z babą po trzydziestce. Jak każdy zdrowy facet.

Gość gość
Nie Mielno i nie Polska, chociaż też wakacyjnie :)

Gość gość
Nawet na 5 minut nie będą takiego chciały

Gość gość
"Wolałbym 5 minut z nastolatką niż 5 lat z babą po trzydziestce. Jak każdy zdrowy facet." x jak każdy efebofil, a nie jak zdrowy facet, tłuku :D

Gość gość
Dziwne pytanie, wiadomo ze zdrowy facet wybierze 20 latke w jej prime time, a 5 lat to nader sporo by się nacieszyć jej ciałem :P

Gość gość
Efebofil? Celuje w 18 latki i trochę starsze. To jakieś zboczenie że nie chce starej baby?

Gość gość
ale durne pytanie i palanckie odpowiedzi.

Gość gość
35-latka jest stara tylko dla kogoś kto cierpi na jakąś filię. Ciekawe czy idąc tym samym tokiem myślenia 40-letnich facetów uznajesz za "starych"? ;) Bo faceci przed 40-stką w 90% kapcieją, tyją, rośnie im bebzun, przerzedzają się kłaki i mają mocne zakola.

Gość Facet 81
Mam 37 lat moja narzeczona ma 19. W następnym roku ślub. Jestem jej pewny tak jak ona mnie :-D

Gość gość
mlodej zawsze chodzi o kase. u mnie sasiadka ma 22 lata i ma chlopa 46 lat. jej todzina wywalila ją z domu nie popierają tego,on ma firme ktora robi okna a ona sie uczy porazka

Gość Facet 81
Mojej napewno o kase nie chodzi. Poznalismy sie jak nie mialem duzo kasy teraz z nia zalozylem wspólnie firme transpotrowa.

Gość gość
buahah, srewny, a nie pewny. prawie 20 lat różnicy, więc nie licz na cud, nawiny frajerku :D tym bardziej ze dziś co druga para się rozwodzi :D więc tym bardziej z tak dużą różnicą wiekową myślisz że 20 lat młodsza dziewczyna będzie chciała spędzic swoje najlepsze lata ze starym dziadem, a na starosc bedzie ci zmieniac pieluchy podczas gdy jej rowiesnicy będą atrakcyjniejsi i sprawniejsi? :D chyba cię główka boli :D na 90% zacznie cię zdradzać kilka miechów po ślubie, a za kilka lat kopnie cię w doopę zabierając pół majątku, ot co. :)

Gość gość
23:44 to jakaś stara dewota, która nie może przełknąć, że jej lata świetności już minęły i dlatego pluje jadem :/ przykre to i żal mi takich starych nieszczęśliwych ludzi :(