Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Czym kim właściwie jest kobieta? ANKIETA

Polecane posty

Gość Bicu

1. Samicą psa,po prostu suką. 2.zawbawką seksualną 3.zwierzakiem, zwierzęciem 4. Tylko zwykłym kawałkiem mięsa

Gość gość
Nie twój interes tłusty psychopato zarosniety jak malpa!

Gość gość
Ktore z tych twierdzen pasuje najbardziej do Twojej mamy?

Gość gość
i ty debilu dziwisz się, ze żadna cię nie chce, szowinistyczny śmieciu? po prostu instynkt samozachowawczy im nakazuje cię omijać a jeszcze próbował wyciągać nagie foty od 13/14-latki - za co zostałeś zgłoszony w odpowiednie miejsce z resztą za ten temat też zgłoszony został- to seksizm i mowa nienawiści obrzydliwy chory zyeb i debil 🖐️

Gość Bicu
23:17 ktoś tu widzę ma zwidy niby kiedy i gdzie i od jakiej trzynastolatki? ?

Gość gość
nie tłumacz się głupio, pedofilcu jepany!!!!!!!!! bo ja też widziałem jak chciałeś wysępić foty od tej 14-latki (a wtedy 13-latki) punk metal girl, zboku!

Gość Bicu
Nawet jak ktoś się podpisywał moim nickiem to IP nie jest moje więc ja mam sumienie czyste.Wasze pomówienia są żałosne, tak jak typy podszywające się za pomarańcze. 🖐️

Gość gość
Najbardziej żałosny jesteś ty apsergerowcu psychopato. Owlosiona spasiona malpo bez krzty godności. Idź pobiegać lepiej.

Gość Bicu
3.zwierzakiem, zwierzęciem Ej, w sumie ta opcja nie byłaby taka zła. Co prawda pozbawione cech ludzkich lecz wiele zwierzątek jest bardzo sympatycznych. W sumie wolę zwierzęta od ludzi więc to nawet nie jest wadą.

Gość gość
Pokaż mamusi swoją wesoła twórczośc. Na pewni będzie dumna ze swojego ulomka.

Gość Bicu
Książęta pustyni są często mocno owlosieni a za nimi szalejecie więc twój argument jest inwalidą. I daruj sobie te rasistowskie obelżywe komentarze niezgodne z prawdą chora istoto.

Gość gość
Sranie w banie, każdy widział, że to ty. Tygodniami z nią gadałeś - może teraz będziesz się wypierał? haha - i próbowałeś też wyciągnąć foty. Już dwóch stąd miało najazd policji na chatę za durne prowokacje, a jeden dostał wyrok: zawiasy + kuratora. Chcesz być kolejnym? Proszę bardzo. Kiedyś normalnie pisałeś, a teraz zaczynasz być kolejnym ordynarnym prowokatorem. Jeżeli nie skończysz z tymi zyebanymi prowokacjami to Cię zgłosze w to samo miejsce w które został zgłoszony ten co dostał wyrok. I nie mam na myśli dyżurnetu, tylko inne, skuteczniejsze miejsce.

Gość Bicu
Tak samo suka, w sensie samica psa. Lubię pieski więc suczkę może być, no chyba Że chodzi o charakter xD

Gość gość
Książęta pustyni najczęściej mają męskie rysy twarzy a nie swiniskiego chuja zwisajacego u szyi. Nie porównuj orangutana zwyczajnego do bądź co bądź człowieka bo to nietakt. Idź do swojej starej i zapytaj dlaczego jesteś niedorobiony. Jako suka powinna wiedzieć.

Gość gość
Zwierzętami to są faceci, zjeb'any ignorancie, to WY gwałcicie, zabijacie, mordujecie i torturujecie. No i nawet wg badań macie mniej rozwinięte te części mózgu odpowiadające za powstrzymywanie się od prymitywnych zachowań. 🖐️

Gość gość
Bicu sam się przyznał że ma Aspergera więc to dlatego powtarza te same pierdy w nieskończoność. Wybaczmy mu bo nie wie co czyni.

Gość gość
"Książęta pustyni najczęściej mają męskie rysy twarzy a nie swiniskiego ch*ja zwisajacego u szyi." x o kur'wa, dobre, skisłem xDDDD to ty wieczorna, kochanie? xD

Gość Bicu
23:57 chciałem od niej foty dlatego pisałem żeby nikomu ich nie dawała xD Z chęcią bym sprawdził IP i dowiedział się kto to pisał, czy to nie ten namysłowski cel który wielokrotnie wklejał swojego fiuta pod moim nickiem. XD

Gość gość
Wiem że wolałbys zakisic ogora niż sam kisnac ale cóż. Takie już jest życie przegrywa prawika. Byle kozojebca jest lepszy od bica. Ble.

Gość Bicu
Ty od aspergera, kim jesteś mądralo? Nie ukrywaj się xD tak samo to wulgarne od chuja świni, którą z 53 płci jesteś xD

Gość gość
Twoja tepicielka karaluchu z 3 stopniem otyłości. Mam cię na oku owlosiony nosaczu.

Gość Bicu
00:19 Ale dlaczego piszesz w rodzaju żeńskim? Przecwelenie w pierdlu schylając się po mydło nie zrobiło z ciebie kobiety namysłowski cwelu xD

Gość gość
Przykro mi knurze. Obawiam się że nie musiałabym się nawet schylac po mydło...mam cię na oku. Pamiętaj.

Gość Bicu
Ty macioro wazysz minimum 100 kg samego tłuszczu. Ile pompek zrobisz tłusta locho? Samiczy kawał mięcha bez duszy. Larwa, pijawka, modliszka- nieprzypadkowo wszystkie te insekty są w rodzaju żeńskim.

Gość gość
Wiesz co robi modliszka? Ale dopiero po seksie więc ci to nie grozi oblechu z dywanem perskim na cyckach których można pozazdrościć.

Gość Bicu
Wolisz małych bezwłosych chłopców? Wiesz że to się leczy? :o Z tobą nie chciałbym żadnych seksów nawet jakbyś wyglądała jak Pamela Anderson i była ostatnią babą na ziemii, o to się nie martw.

Gość gość
Wymyślanie mitów i dopowiadanie sobie historii do cudzych słów także wiem że mi nie grozi bo nie sypiam z analfabetami. Lepsza zaglada całkowita niż rozmnażanie gatunku ludzkiego z tak zjebanym materiałem genetycznym.

Gość gość
Pardon. Przecież ty jesteś orangutanem :classic_cool:

Gość Bicu
Skądś się ta twoja rasistowska fobia musi brać. Musisz mieć jakieś lesbijskie skłonności skoro lubisz chude i bezwlose ciałka. Skąd taki wstręt do włosów? Że niby żadnych nie masz? Jesteś łysa całkowicie, na głowie tez? Nad pochwą też Ci nic nie rośnie?