Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem najwiekszym chiachem na studiach, a nie umiem tego wykorzystac

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zamknij ten ryj pajacu, bo po IP do ciebie dojadę i się po tobie przejadę. Już! Stul pysk, szmaciuro

Gość marcin_wawa
Tzn. dla mnie za późno czasowo. Jestem niezręczny jak nastolatek... tak mi się zdaje. Słuchaj autorze, jeszcze nie czas się zabić. Jak dobijesz do 40 i będzie to samo, to pomyślisz. Jeszcze rozegraj swoją życiową partię. Skoro one Cię chcą, to w czym problem? Siadaj koło nich, gadaj, wtrąć słowo czy dwa, jesteś obiektem pożądania, nic prostszego! Przeszłość? Chrzań ją. Problemy zdrowotne i rodzinne to ciut gorsza sprawa, fakt.

Gość gość
A jak ktoś ma 30 lat to już czas na sznur, bo nigdy nie zaru***ł...?

Gość gość
oo a a zamiast ciachem, przeczytałam chamem :-)

Gość marcin_wawa
Tak, 30, to koniec. Ale dajcie spokój z tym ******iem, wybierzcie się na panienkę GFE i będziecie mieli ******ie. Chodzić raczej o możliwość naturalnego poderwania ładnej dziewczyny, jak do 30 nic to nic tylko się wieszać. Ja tam presji na bycie z kimś nie mam, ale świadomość posiadania ładnego ciałka koło siebie, hmm... :)

Gość gość
Mi zawsze sie wydawało ze jestem przystojniakiem. Nawet nie wiem skąd mi się to wzięło, ale że mialem fobię społeczną to nigdy nie zagadywałem do dziewczyn. Fobia czesto idzie w parze z narcyzmem. Tak w wieku 24lat Gdy już przestałem miec opory i otworzyłem sie na dziewczyny to dotarło do mnie ze przystojny wcale nie jestem. Najwyżej przeciętny. Każde moje zaloty kończymy sie fiaskiem. Dopiero teraz łapię się na tym że w miejscach publicznych żadna dziewczyna czy kobieta na mnie nigdy nie spogląda. Tylko raz słyszałem od jednej ze jestem przystojny a z racji ze miałem okazje poznać ich sporo to raczej troche słabo.

Gość marcin_wawa
Ale masz świadomość że spróbowałeś, brawo. Też muszę, dla świętego spokoju raczej.

Gość gość
Ja też chcę spróbować, ale jestem nieśmiały, chyba że sete wypije, ale jak podejść do kobiety i zianac jej alkoholem?

Przykro mi, że to przeżywasz. Już nie jesteś bezwiedną ofiarą z nadwagą. Teraz jesteś atrakcyjnym mężczyzną. Szkoda tylko, że w środku wciąż czujesz sie jak osoba, ktrą byłeś kiedyś.

Gość gość
Z tym byciem największym ciachem to raczej na pewno wydaje ci się. Każdemu podoba się co innego.

Gość gość
Nie wydaje mu się, bo koleżanki z jego roku same to przyznają.

Gość gość
Nom, trzy koleżanki to przyznają czyli tak jest.

Gość gość
Dla tłuka powyżej cytat: "Koleżanka (lesbijka) powiedziała mi, że prawie każda dziewczyna wymieniła mnie jako największe "ciacho".

Gość gość
przegrywy znalazły kolege przegrywa, ale nie podoba im się, że przegryw jest przystojny i jeszcze z przegrywu moze wyjsc, to mu wmawiaja, że jest brzydki

Gość marcin_wawa
Toż własnych zdjęć nie wsadzimy na forum. Mimo to czasem kusi - a może jestem tym 7/10, nie tylko 6/10? :-) A może któraś ładna widzi we mnie aż 7,5? A może jednak jestem tylko 5/10? Takie dylematy... chyba zapytam na tym forum o zdjęcia siódemek :)

Gość gość
fakt. czasem kusi, aby ktoras ocenila. ja szczerze to kiedys zrobilem, ale na innym forum i wstawilem zdjecia 4 osob (ja + 3 znajomych) i zostalem wybrany jako najprzystojniejszy :D

Gość marcin_wawa
Na forum nigdy nie wstawię, zbyt dużej ryzyko rozpoznania :(

Gość To był mój temat

UP