Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi1378

Byc dalej z nim? Czy to zakonczyc?

Polecane posty

Gość emi1378

Znalazlam na chlopaka tablecie nagie fotki mlodych "kobiet" od czasu kiedy zaczelismy ze soba chodzic az do zeszlego miesiaca. Wczoraj rozmawialam z nim co te zdjecia robia na jego tablecie i po co je trzyma ? Przyznal sie do wysylania nagich zdjec sobie nawzajem razem z dziewczynami i pisal z nimi ale nigdy sie z nimi nie spotkal... nie wiem co mam myslec, te fotki sprawiaja ze czuje sie glupio we swoim ciele ze czegos mi brakuje skoro on podnieca sie zdjeciemi obcych kobiet i jeszcze prosi je by wysylaly mu swoje nagie "selfie" a one to robia bo nie wiedza ze on ma dziewczyne... mam ochote z nim zerwac czuje sie oszukana bo skoro on takie cos robi za moimi plecami pod jednym dachem to co gorszego jeszcze moze zrobic? I powiedzial ze robil to zazwyczaj jak mialam "focha" albo klocilismy sie... a co jak sie znowu poklocimy? Zdradzi mnie?... przeprosil za to i pytal co moze zrobic by uratowac ten zwiazek? Nie wiem co mu powiedziec ani co powinnam zrobic. Pomozcie

Gość gość
Facet nie wart ani sekundy Twojego zainteresowania nim. Rzucaj go zanim będzie dużo za późno (np. ciąża). Przyjdzie czas, że uprawiając z nim sex on zamiast na Ciebie, patrzył będzie na fotki innych lasek. Wybacz, ale on już wybrał. Ty jesteś dla niego tylko dziurką i materacem. Rzucaj go. Szanuj siebie.

Gość emi1378
Bylam z nim w ciazy ale poronilam, teraz jak tak patrze w stecz to to ma sens,tak mialo byc bo bym tylko cierpiala i to dziecko pewnie tez... Wczoraj chcialam z nim zerwac ale on powiedzial ze sobie cos zrobi, co mam zrobic? Nie chce go miec na sumieniu ale bardzo chce z nim zerwac nie umem po tym z nim spac w jednym lozku i byc szczsliwa

Gość gość
to niech sobie robi, idiota Takie teksty to szantaż emocjonalny i kolejny powód by z nim zerwać. Nie odpowiadaszczęśliwego A jego życie. Mógł zastanowić się wcześniej. Będzie Cię zdradzał i cały czas szantazowal. To kanalizacji i od takich z daleka. Chcesz naprawdę kiedyś takiego ojca dla swego dziecka? ....o ile to nie Provo ...

Gość gość
Nie wiem skąd takich facetów bierzecie. Najpierw wysyła zdjęcia do innych potem ze się zabije. Przecież to sprzeczności. To prowo musi być

Gość emi1378
A najgorsze jest to ze jak zapytalam dlaczego to robil to odpowiedzial " nie wiem" i bral mnje na łzy..

Gość gość
provo...nie ma takic idiotek...są?

Gość gość
To gnojek, jeśli jeszcze nie zdradza to wkrótce to zrobi. I jeszcze tej szantaż emocjonalny... Uciekaj! On Cie nie kocha, jesteś jego zapchajdziura, teraz jeszcze masz szansę zachować twarz i odejść z klasa, z godnością jeśli to Ty go rzucisz . Jeśli zostaniesz i wkrótce on Cie rzuci to dopiero nie będziesz mogła na siebie spojrzeć w lustrze że głupia to ciągnęłas i dałaś mu szansę. Tylko kretynki dają takim doopkom szansę bo są naiwne i kolesie to wykorzystują. Same się nie szanują to i nie są szanowane tylko wykorzystywane do seksu.