Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kiedy on nie jest ojcem czy sa tu dziewczyny u których to sie nie wydalo

Polecane posty

Gość gość
Gorzej jeśli trafi się wam naprawdę inteligentne dziecko z szóstym zamysłem i samo dojdzie do tego że jego ojciec to tak naprawdę rogacz a nie ojciec. Wierz mi że to jest jak najbardziej możliwe. Człowiek ma zasady albo nie więc nie pierdol.

Gość gość
gość dziś Na kafe to same obrończynie moralnościusmiech.gif Moralne i dobreusmiech.gif Nie popełniają błędów, x A może popełniają, tylko się zabezpieczają?

Gość gość
No właśnie, nie wiedziałam, że kryzys w małżeństwie rozwiązuje się z kochankiem w łóżku. Bardzo dojrzałe podejście.

Gość gość
Zdradę faceta można usprawiedliwić, bo nie ma z niej dzieci o których wiadomo, ale kobietę trzeba zjebać z góry na dół. Bo Wy nie pozwolicie, żeby któraś miała za fajnie. Dobre życie przy mężu i jeszcze fajny romans z kochankiem. I do tego mieć jeszcze kompletna rodzinę. Zazdrość moje drogie, zazdrość aż zieleniejecie.

Gość gość
Na kafe to same obrończynie moralnościusmiech.gif Moralne i dobreusmiech.gif Nie popełniają błędów, xxx nikt nie mówi, że jest święty, ale ja np. nie rooocham sie kim popadnie i w dodatku zachodzę z nim w ciążę, gąską :D szkoda mi twojego faceta, postaw sie w jego sytuacji, czy chciałabyś wychowywać obce dziecko myśląc, że to twoje a kiedys przypadkowo dowiedzieć się prawdy??? Np. poprzez podmiankę dziecka w szpitalu? Poza tym każde dziecko chce znać swoje pochodzenie, rodziców, dziadków biologicznych, adoptowane dzieci do tego dążą a ty świadomie pozbawiasz swojego dziecka jego własnych korzeni w imię "dobra"

Gość gość
Chujowe prowo coraz bardziej. Słabo ci idzie kobieto więc daruj sobie. Zielona to jesteś ale ty w kwestii rzniecia glupa.

Gość gość
Dobre życie przy mężu i jeszcze fajny romans z kochankiem. I do tego mieć jeszcze kompletna rodzinę. Zazdrość moje drogie, zazdrość aż zieleniejecie. xx no masz się czym chwalić, mąż kochanek i co jeszcze, ależ jest czego zazdrościć, ojooj, sama się pogrązasz, widać że sumienie dręczy

Gość gość
Faceta nikt nie usprawiedliwia, bo też może być wpadka, a kochanka na pewno da o sobie znać w takiej sytuacji. Zdrada jest czymś ohydnym, czy dokonała jej kobieta czy mężczyzna.

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Zazdrość. A czego mamy zazdrościć? Głupoty, bo się zabezpieczyć nie chciało? Można mieć i kompletną rodzinę i kochanka i męża. Dziecka kochanka nie trzeba mieć.

Gość gość
zdrada to najgorsze koooorestwo jakie można zrobić a potem wrócić z podkulonym ogonem i udawać, ze wszystko ok, brzydzę się wam nigdy nie będę szanowała takich osób bo to mamy rozumy żeby się nie piep/rzyć jak zwierzęta z byle kim

Gość gość
W moim przypadku, morfologia nic nie wykaże...

Gość gość
takie rzeczy wychodzą na jaw tylko w serialach w normalnym życiu nic takiego się nie wydarza przeżyłam prawie 50 lat i poznałam tylko jedną osobę której potrzebny był przeszczep

Gość gość
W moim przypadku, morfologia nic nie wykaże... X Wiesz na czym polega morfologia krwi? Ja pierdole, ale tłuki tu siedzą :D

Gość gość
Fajne macie zasady w życiu. Mam kryzys w zwiazku- idę dać komuś dupy. Dam komuś dupy bo na pewno mój partner tak zrobił albo zrobi. No każdy powód żeby się puścić jest dobry :D

Gość gość
w dodatku jedyne co was interesuje to czy się nie wyda, czyli boicie się o własną dooope tyle w temacie, tylko to jest powodem trzymania w tajemnicy

Gość gość
no i co z tego?? boją się też o rodzinę której taka wiedza do szcześcia nie jest potrzebna kazdy ma jakieś sekrety był tu chyba nawet wątrek taki

Gość gość
Ale jakim prawem wypowiadasz się za dziecko? Jemu jest ta wiedza potrzebna. Zachowujecie się jak podłe szmaty i hipokrytki. Wychodzę bo krew zalewa z powodu waszej głupoty.

Gość gość
A najważniejsze, jak dla każdej matki, jest dobro dzieci.

Gość gość
Najlepsze są te wasze usprawiedliwienia że każdy tak robi. No nie każdy.

Gość gość
U mojego kolegi z pracy się wydało chłopak ma 21 lat on przeżywa piekło, zostawił żonę, jest załamany. Syn też nie chce znać matki. Chce wiedzieć kto jest ojcem ona nie chce powiedzieć dramat.

Gość gość
Pewnie ze te wszystkie obrończynie moralności to hipokrytki. Znam dobrze takie jak wy. Mówią jedno robia drugie ale dla innych są prokuratorami

Gość gość
Przez głupią matke nie wiedzieć kto jest biologicznym ojcem, zayyyebiste szczęście

Gość gość
A gdyby ludzie zdecydowali się na inseminację nasieniem dawcy to mają mówić dziecku, że tata to nie tata? Że jego "tata" "oddał" go za 100zł na imprezę w czasie studiów? I nie interesuje się jego losem? Albo pary korzystające z komórek jajowych dawczyń?

Gość gość
jestes jednak nienormalna :/ co ty w ogóle porównujesz, poza tym w takiej sytuacji partner wie o wszystkim a i tak dziecko powinno wiedzieć, w ogóle uważam ze każdy zasługuje na to aby wiedzieć skąd pochodzi i jakie sa jego korzenie a nie ukrywanie dla rzekomego dobra dziecka

Gość gość
U mojego kolegi z pracy się wydało chłopak ma 21 lat on przeżywa piekło, zostawił żonę, jest załamany. Syn też nie chce znać matki. Chce wiedzieć kto jest ojcem ona nie chce powiedzieć dramat. X I kolega się wszystkim pochwalił, żeby mu współczuli, czy śmiali się z niego?

Gość gość
30% ojcow nie jest biologicznymi rodzicami dziecka.Biedne misie.

Gość gość
Pracujemy wiele lat razem. Wygadał się po prostu. On jest w szoku nie może się pozbierać każdy to widzi.

Gość gość
Zawsze rozwala mnie argument o tym, że dziedziczy się po dziadkach czy co drugie pokolenie. Z prostych praw genetyki wynika, że dziedziczy się materiał genetyczny WYŁĄCZNIE po rodzicach. Połowa materiału od mamy jest zawarta w komórce jajowej. Druga połowa od ojca pochodzi z plemnika, który tą komórkę zapłodnił. Koniec. Geny od dziadków są zawarte po 50% od każdego z nich w materiale genetycznym rodziców. To, że któraś cecha dziadka UJAWNIA SIĘ dopiero u wnuka, a nie u ojca, nie oznacza, że została odziedziczona od dziadka a nie od ojca. U ojca po prostu była cechą utajoną ze względu na to jest reprezentowana przez parę alleli recesywnych a tylko u ojca wystąpił jeden allel genu dominującego (po babci), który tą cechę stłumił.

Gość gość
gość dziś W moim przypadku, morfologia nic nie wykaże... xxx Morfologia... padłam! hahahaha

Gość gość
22:10 no i? Na jeden ch/uj wychodzi. Twój rodzic też ma 50% z matki, czyli jak ma nos po swojej matce, a ty masz nos po swoim rodzicu, to i tak wychodzi, że masz nos po babce.