Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie,kłamał czy mówił prawdę

Polecane posty

Gość gość

Cześć, nie wiem od czego zacząć więc może od razu przejde do tematu . Rozstalismy się z narzeczonym po 4 letnim związku. Ale wyszło dopiero po czasie że tak naprawde on nie chciał tego . I teraz pytanie które mnie męczy. Więc.. on na drugi dzień po rozstaniu zaczął się spotykać ze swoją była dziewczyna. Zostawal u niej na noc. Ostatnio się spotkalismy bo chciał porozmawiać i dowiedzialam się właśnie od niego że niby z nią spał w jednym łóżku ale nie kochali się.. Nie wierze w to (znam ja bardzo dobrze ) stwierdził że zrobił to tylko po to żebym była zazdrosna i miał już ochote to zrobic ale powstrzymał się. Nie wiem co o tym myśleć . On chce wrócić do mnie A ja ... sama nie wiem czego teraz chce. ( myślę że zrobił to ) ja po rozstaniu byłam załamana i nie myślałam o tym żeby z kim kolwiek się spotkać A on poleciał do niej na drugi dzień. Co robić????? Wrócić do niego ?? Kocham go ale nie będę chyba potrafiła zapomnieć o tym

Gość gość
Jest nienormalny i tyle, chcieć może sobie wszystko, a Pani niech ma do siebie szacunek!

Gość gość
Czuje się z tym okropnie, czy warto zaczynać wszystko od nowa??myślę że nie ma sensu . Biorąc pod uwagę to że z nią spał