Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman12

Co sądzicie o Lenovo ThinkPad?

Polecane posty

Gość Roman12

Witajcie, zastanawiam się nad kupnem któregoś z laptopów Lenovo ThinkPad https://korzystneit.pl/Lenovo-ThinkPad-X przeznaczenie do mobilnej pracy biurowej. Ma ktoś z Was któryś z tych modeli, jaka jest Wasza na ich temat opinia?

Gość gość
taki debil jestes? wymysl cos innego pojebie i sam klokaj w linki. zgloszone. dalej spamuj to zrobie screeny i wysle do tej firmy a oni będą wiedzieli kim jestes. Ostatnio dziewczyna jakas spamowala linkiem do sklepu z bizuterią zglosilem im i zwolnili jà z pracy

Gość Raffał2
Mam dokładnie ten sam model co Paweł. ThinkPad X1 Yoga3 , to sprzet wart swojej ceny. Nic się nie psuje, nic nie wiesza. Przy innych modelach laptopów co miałem, to non stop musiałem oddawać na gwarancji, a ten działa bez zarzutów.

Gość Mateusz09g
Od 8 miesięcy mam ThinkPada X280, sprzęt jak najbardziej wart swojej ceny. Kupowałem na korzystneit.pl by jedynie co zmienić w tym laptopie to dysk na większy.

Gość Alicja Wz
Ja jestem posiadaczką ThinkPada X280, kupiłam go kilka tygodni temu, jestem z niego zadowolona przez ten czas użytkowania. Tak spojrzałam na ten model w sklepie korzystneit.pl który polecacie i widzę, że sporo przepłaciłam, tu jest dużo taniej.

Gość gość
ale ciemni. dal link do sklepu za kazdy klik mu placą.

Gość gość
gościu nie spamuj wszędzie