Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w 22 latku...

Polecane posty

Gość gość

Jestem od niego 6 lat starsza. Świetnie się rozumiemy . Lubimy przebywać ze sobą. Przy nim.czuje się fantastycznie. I już dawno zapomniałam jak to jest poczuć te motyle w brzuchu... Zakochałam się jak gowniara. Ale boję się że to nie.ma szans. Różnica wieku i w ogóle....

Gość gość
6 lat... Różnica wieku :D proponuję Ci się rozpędzić, ściana sama Cię znajdzie 🖐️

Gość gość
6 lat to nie dramat.

Gość gość
Też jestem zakochana 22 latku, sama mam 28. I nic na to nie poradzę. Jeżeli to miłość, to nie odpuszczaj

Gość gość
A on? Też coś do Ciebie czuje?

Gość gość
Tak. Dzisiaj powiedział mi że mnie kocha. W sobotę mamy randkę. U mnie.

Gość gość
Zrób mu schabowego z ziemniakami. ❤️

Gość gość
Zazdroszczę.

Gość gość
wydoooopcy wydooooopcy i zostawi

Gość marawstala
Faceci jakoś nie analizują czy związek z młodszą ma sens jesli maja tyle lat ile Ty masz : )

Gość gość
Kretyn. Żeby ciebie czasem ktos nie wydoooopcyl, prymitywie

Gość gość
Znam to od dziecka. Jest kolegą mojego młodszego brata. Podkochiwal się we mnie jako dzieciak. To było urocze Ale nie brałam tego na serio. Po 8 latach wróciłam do Polski i spotkałam go u mojego brata w domu na parapetowce. I tak jakoś od tego się zaczęło.

Gość gość
22 latkowie to zwykle jeszcze dzieci... Mysli jeszcze o imprezach i grach komputerowych. A Ty jestes juz w takim wieku, ze zegar biologiczny glosno tyka...

Gość gość
Uhm, ja mam 11 lat mlodszego :P

Gość gość
No właśnie on jest inny. Dość poważnie podchodzi do życia jak na 22latka. Rozmawia sensownie nie w głowie mu odpaly z kumplami. Pracuje jest zaradny. Bronie się przed tym bo mam córkę z poprzedniego związku. Ale on twierdzi że to nie jest żadną przeszkodą. Że kocha mnie i jest w stanie zaakceptować A z czasem i pokochać moje dziecko.

Gość gość
Co wy sobie szukacie dzieci do opieki, czy rownorzednych mezczyzn ktorzy beda dla was silnym oparciem?

Gość marawstala
gość dziś Różnie to bywa, niektorzy 22 latkowie juz sie zareczaja i planują ślub... Myślę, ze znasz takie przypadki : ) to, ze ktoś ma więcej lat nie zawsze pokrywa sie z dojrzałością... równie dobrze moze spotkać kogoś kto jest w jej wieku lub starszy a nie nadaje sie do związku.

Gość gość
Hmm, jednak podeszlabym do tego ostrożnie. On jest na pewno zauroczony. Ale przecież Ty masz już dziecko, a to mlody 22letni chlopak. Trochę mi go szkoda, tak szczerze. Ciekawe co na to jego rodzice. :/

Gość gość
Z jakiego powodu ci go szkoda? Nie wiem co na to jego rodzice prosiłam go abyśmy narazie utrzymali to w tajemnicy . Niechętnie ale sie zgodził. On wolałby się nie ukrywać

Gość gość
Sorry, że to piszę, ale nie wierzę w waszą "miłość". Ty - kobieta z bagażem, on - dzieciak. To zauroczenie, które i tak, prędzej czy później minie. A szkoda go, bo bierze się za kobite z dzieckiem. Wybacz, po prostu tak o tym wszystkim myślę.

Gość gość
No widocznie jemu to nie przeszkadza że mam dziecko . Wie na co się pisze A jednak chce tego. Tylko że to z mojej strony jest dystans do tego związku. 22 lata to już nie dzieciak. Niektórzy mężczyzni w tym wieku są bardziej poukladani niż 30 latkowie

Gość KsioncChrabonszcz
Na starej pi/czy, młody ch/uj się ćwiczy.

Gość gość
No teraz mu się przeszkadza, bo jest zauroczony...

Gość gość
W wieku 22 lat nie są poukładani.Tak jak wyżej dobrze ci radzą.Nic z tego nie będzie na dłuższy czas.Też miałam takiego jednego który był "dojrzały"

Gość gość
Nie patrz na innych. To Twoje życie, Twoje decyzje, Twoje BŁĘDY. Nawet jeśli związek z tym chłopakiem okaże się błędem, to będzie to Twój błąd i nikogo to nie powinno interesować. Zrób tak, jak Ty uważasz. Akurat myślę, że wiek jest tutaj najmniejszym problemem i nie powinnaś się tym przejmować. Pomyśl lepiej czy naprawdę tego chcesz. Czy on naprawdę zasługuje na zaufanie, czy rzeczywiście jesteś w stanie stworzyć z nim dobry związek. Czy to nie jest aby chwilowe zauroczenie. W końcu znasz go, jak pisałaś, od dziecka. Sama masz już dziecko... W każdym razie życzę powodzenia.

Gość gość
ja mając okolo 20-30lat zabawiałem sie z małolatkami w wieku 10-17lat

Gość gość
taki zwiazek na wiecznosc jestes w stanie z nim zrobic? bo jak nie, to takie to nieodpowiedzialne z twoiej strony :)

Gość gość
bo żebys potem nie skakała w bok ;)

Gość gość
Jesli jest toba zainteresowany i mlodo wygladasz, to te 6 lat to nie az taka przepasc jak 10+. 19.58, dlaczego taki chamski komentarz?