Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy denerwują was czasem ludzie którzy zyją zbyt zdrowo?

Polecane posty

Gość gość

Nie piją, nie palą, nie jedzą tłusto, uprawiają sport i wszystko fajnie, ale przesadzają z tym...

Gość gość
tak, ja lubie pizze, cole, czekolade, lody i wkurza mnie postawa przeciwstawna

Gość gość
A mnie to zwisa, niech sobie żyją jak chcą.

Gość gość
i np. jak wychodzicie gdzieś całą grupą i inni zamawiają np. jakąs pizze, a ktoś sałatkę? Rozumiem zdrowy tryb zycia, ale niektore osoby maja jakby manie na tym punkcie... Zreszta szkoda zycia na ciagle ograniczenia, a jeszcze mam wrazenie, ze oni sie czuja przez to jacys lepsi?

Gość gość
nawet jak tego nie mówią to maja w oczach taka dume " a ja jestem lepsza bo nie jem takiego syfu" :O Albo " a ja jestem lepsza bo biegan i dbam o sylwetke"

Gość gość
Mam wyjebane mogą nawet trawę gryzc ze smakiem na łące o ile nie komentują mojego sposobu na życie i nie prawia moralow.

Gość gość
Ja tez staram sie zyc zdrowo, ale wpienial mnie kumpel w poprzedniej pracy, bo krytykowal ludzi, ktorzy nie mieli nienagannej figury.

Gość gość
Bycie tłustym to faktycznie nic sensownego - istnieją pewne normy jak nie patrzeć, ale żeby je utrzymać nie trzeba żreć samej trawy. A tłuścioch to po prostu ktoś, kto kompletnie o siebie nie dba i tyle.

Gość gość
Tak czy srak to jego święte prawo wyglądać jak świnia i powinno ci to koło dupy latać co kto zre. Najgorsi są terroryści którzy na siłę wciskają komuś zdrowy styl życia nawet wówczas gdy ewidentnie ktoś sobie nie życzy. Mnie też grubasy brzydza ale to nie mój biznes czy ktoś ćwiczy czy nie.

Gość gość
zarozumialstwo danej jednostki to inna rzecz, ktos moze byc zarozumiały bo ma więcej kasy lub ładniejszego pyszczolka

Gość gość
A pewnie, że nie Twój a i nie mój. Ale nie wkurzają mnie ludzie, którzy przeginają w żadną ze stron - jak chce żryć trawę i wyglądać jak wieszak to też jego sprawa.

Gość gość
Bycie tłuściochem to kolejna skrajnosc, ale niektorzy ludzie przegniaja z tym stylem życia "fit", tego nie zjedzą, tamtego też nie, masakra..