Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokolenia 1988,1989 nie ma aż tyle na instagramie, ale pokolenie 5 lat mlodsze

Polecane posty

Gość gość

juz jest prawie ze w komplecie, heh

Gość gość
Może dlatego, że mówiąc językiem naszych lat szkolnych, posiadanie konta na facebooku czy instagramie to zwyczajna siara. A młodsi się tym nie przejmują, dla nich to lans.

Gość gość
Ja jestem 1979 i mam konto na insta ;) to nie siara, a w pewnych branzach koniecznosc

Gość gość
Korzystanie w celach służbowych to nie jest to samo, co wrzucanie tam setek selfików, czy czego tam. No i ciekaw jestem jaka to branża, ja robię w IT, pomyśleć można, a konta na Insta, FB, NK czy innych społecznościówkach nie mam i nie potrzebuję.

Gość gość
To nie sa do konca cele sluzbowe. Praca to jedno, a mam dwa konta, na jednym prezentuje swoja tworczosc, a na drugim siebie, co promuje moja strone www.

Gość gość
No w porządku. Po prostu to pokolenie składa się raczej z ludzi, którzy wiedzą, że to, co trafia raz do internetu nigdy z niego nie znika, oraz, że cokolwiek wrzucone do internetu możemy uważać za publiczne, nie ważne, na jak "prywatnych" grupach to wrzucamy. Stąd znacznie mniej ludzi ma konto na insta czy innych takich, bo nie każdego kręci ekshibicjonizm.

Gość gość
gość dziś Ja jestem 1979 i mam konto na insta to nie siara, a w pewnych branzach koniecznosc x x haneczka baran z tvn? ciekawe jaka to branża :D

Gość gość
Nie musisz od razu obrazac ludzi, ktorzy postepuja inaczej, niz Ty. A zdjecia i wypowiedzi na Insta sa przemyslane, bo musza....