Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często myjecie się gdy jest zimno jak teraz? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny mają rację, ja też teraz raz w tygodniu a w lecie co trzeci dzień i nie uważam się za brudaskę i patologią nie jestem :-)

Gość gość
1. Jakbym miał dziewczynę, która nie myje się codziennie, to bym taka pogonil w trymiga... Rano seks, ale wcześniej prysznic.

Gość gość
Mam pytanie. Myje się codziennie, ale jak sobie Wale rano, to potem jak idę siku i ściągam napleta to wali rybą, mimo że nie ma mastki (sera). To normalne czy mam grzybice? Bez spustu, nie wali, ani nic..

Gość marcin_wawa
Dwa x dziennie, jak zimno, to częściej... bo zimno xD

Gość gość
Co ma zimno do higieny?

Gość gość
czesciej bo rozgrzewa kąpiel

Gość gość
Co do tych wlosow nie oceniajcie tak pochopnie! Gdybyscie zobaczyli mnie i kolezanke. Ona ma cienkie krotkie wlosy myje codziennie i tak wygladaja jak przetłuszczone chociaz ona się bardzo stara, ja mam dlugie, geste, myje co 3 dzien czasem nawet co 4 bo nie lubię suszyc ani chodzić z mokrymi. I nie wygladaja zle, a nawet po drugim dniu lepiej sie ukladaja. Takze swoimi ocenami mkzba kogos zranic. Koleżance odradzan codzienne mycie wlosow, bo je tylko niszczy i oslabia. A co do stewardesy nawet jak nje umyla to czy to wazne? To nie jest modelka tylko pracownica fizyczna. W dodatku w ciężkich warunkach, wysokosci zaburzaja hormony, kobiety traca okres, musza bardziej dbac o skórę, chyba wazniejsze by stewardesa hyla sympatyczna i ogarnieta. W razie wypadku pusta lala z puszystymi wlosami nie pomoze.

Gość gość
Raz dziennie bo dwa to nie zdrowo

Gość gość
Jestem facetem, rano zawsze się myję a wieczorem kąpię. W upały nawet 3-4 razy kąpiel. Współczuję kobietom które się myją "co drugi dzień albo rzadziej" CO Z SEKSEM??? Twoja pipka robi za beczkę śledzi!!! Nie czujecie tego??? Minetka? Bleee .... i paw.

Gość gość
Generalnie to mnie śmieszy że tyle ludzi nabiera się na ten temat. 3/4 postów jedna i ta sama osoba napisała. Prowo i tyle

Gość gość
Też tak myślę bo niewyobrażam sobie że można się nie myć dlużej niż 3 dni. Mi jak się zdarzało to 4-5 dzień już śmierdziałam zwyczajnie jak świnia :-)