Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaa22

Problem z Facetem!

Polecane posty

Gość zaczarowanaa22

Cześć...nie wiem o co chodzi, nie wiem jak mam go zrozumieć i nie wiem co powinnam zrobić....potrzebuje pomocy i punktu widzenia kogoś z boku....pomóżcie mi bo to już zbyt długo trwa, poniżej wklejam Wam linka, gdzie opisałam wszystko od początku do końca. Kto może i chce niech sprawdzi i pomoże. Dziękuję z góry :( https://ochdawid.blogspot.com/

Gość gość
Załóż mu gumkę przed seksem.

Gość gość
Tak jak ja nie mam wplywu na wiele rzeczy tak inni nie maja wplywu na mnie takze bedzie ciekawie.

Gość gość
22 lata i takie gnówo w głowie xD

Gość zaczarowanaa22
do 22.02 Jak rozumiem to jest odpowiedź na moje pytanie "22 lata a gówno w głowie" dziękuję za cenną opinię! :)

Gość tomek771
bo z facetami tak jak z kotem :) trzeba pogłaskać pochwalic i zrobi wszystko :) duzo porad na portalu znajdziesz http://xmoon.pl/ ale polecam tez troche poprowokowac faceta - duzy dekold - chodzenie w bieliznie - to kusi faceta :)

Gość gość
Chyba za duża jesteś na jakieś przeżywanie foloo czegoś tam.

Gość zaczarowanaa22
do @tomek771 ale ja nie jestem jakąś dziewczyną, która boi się seksownych ubrań. Uwielbiam też nosić szpilki. Problem w tym, że on chyba nie zwraca już na to kompletnie uwagi...

Gość zaczarowanaa22
do 22.12 Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem cały wątek, wtedy zrozumiesz o czym tam piszę. Poza tym, nie dbam o to, co każdy z Was o mnie napisze, bo nie o siebie pytam. Więc nie rozumiem skąd ten hejt :)