Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Legginsy lub jegginsy z wysokim stanem plus size?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Szukam od jakiegos czasu fajnych legginsow z wysokim stanem. Rozmiar 4r/46/48 zalezy od sklepu. Fajnieby bylo jakby mialy wysoki stan sciagajacy brzuch ale to juz nie jest jakos mega wymagajace. No i zeby cena nie byla jakas wielka. Mysle ze do 80 zl max. W koncu to tylko legginsy. Ktos cos poleci? Bo boje sie kupic na slepo. Potem to odsylanie itp a nie chce mi sie z tym bawic. Licze na odp ;)

Gość gość
jak się ma takie doopsko to nie kupuje się obcisłych spodni u licha miej trochę szacunku dla innych ludzi

Gość gość
Moja kuzynka jest dużych gabarytów. https://modneduzerozmiary.pl/pl/20-spodnie-i-legginsy kupuje z tej stronki. Jeszcze nie zdarzyło się, aby coś nie pasowało. Także polecam. Ona się wstydzi kupować w sklepie, co dla mnie jest niepojęte. Ale jak to się mówi, każdy jest inny.

Gość gość
szeptu szeptu :classic_cool: 🖐️ co za denny spamerski temat

Gość gość
gość dziś jak się ma takie doopsko to nie kupuje się obcisłych spodni u licha miej trochę szacunku dla innych ludzi X Coś w tym jest. Oczywiście nie obrażając autorki.

Gość gość
Weź się kurwa za odchudzanie bo takie doopsko w legginsach wygląda paskudnie. Lustra nie masz ?

Gość gość
legginsy nie są dla grubasów

Gość gość
Obwisłe, pumpiaste portki jeszcze gorzej wyglądają na większych kobietach. Ważne ogólne wrażenie, co do tych legginsów "na górę" i czy to osoba wysoka, czy taka ledwie 150cm. Chuderlaki też wyglądają brzydko w legginsach, choć większości z nich wydaje się inaczej. A rozmiar 44-46-48 to nie jest jakiś monstrualny tylko normalny dla wysokich kobiet z mocną budową. Takie szczuplejsze i niższe 160-170 cm w większości noszą 36-38-40. Zatem rozmiar nie jest wyrocznią

Gość gość
Moze zanim zaczniesz jechac mnie to sie dowiedz ile mam wzrostu co ?? 188 cm. Rozmiar 36 siegalby mi chyba do lydki. Ty zes masz kurwa szacunek dla ludzi hahah blagam Cie xd z takim ilorazem inteligencji balabym sie wgl wypowiadac na jakis temat