Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możejacek

Pytanie do zdradzających swoich partnerów

Polecane posty

Gość możejacek

Mam pytanie do kobiet zdradzających swoich mężów/partnerów. Jak zachowujecie się w domu ? Czy związek z kochankiem - romans wpływa na wasze relacje łóżkowe z mężem/partnerem ? Czy w jakiś sposób ograniczacie sex w domu czy przeciwnie zwiększacie np. częstotliwość lub zaangażowanie żeby partner się nie zorientował ? Czy chętniej ulegacie potrzebom męża/partnera , czy stosujecie wymówki typu boli mnie głowa, jestem zmęczona itp. Jeżeli panowie mają też jakieś sposoby działania w tym temacie to również jestem ciekawy.

Gość Int
Moja żona nie chce często sexu dlatego zdrady przechodzą niepostrzeżenie bo ona poprostu nie chce się ze mną kochać

Gość gość
Tak wpływa na nasze relacje w łóżku gdyż mamy zdradę kontrolowaną w obecności i udziale męża. Obrzydliwe jest być z kimś w zwiazku i zdradzać poza jego plecami ohyda. Po takim seksie grupowym nie raz trojkat czy wymiana. A trojkąt czasami jak popadnie częściej facet rzadziej dziewczyna w nszym trójkącie. Ostatni same wymiany nawę w trzy pary. Tylko wtedy traw orgia kilka godzin by każdy mógł sie kochać z każdą.

Gość gość
Wszystko zależy od tego co było przyczyną zdrady. Jeśli niechęć lub zaniedbanie ze strony partnera, to nic nie ulega zmianie, bo jeśli by tak było to mógłby coś podejrzewać. Ale jeśli powodem była chęć przeżycia czegoś nowego, to tak wiele może się zmienić.

Gość gość
Ja moje potrzeby nie moge dostac w domu to dam innemu w innym lozku