Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić MIKOŁAJKI dla pań

Polecane posty

Gość gość

Mamy dwie panie w 1 klasie naszych dzieci. Jedna wychowawczyni, druga pomoc dla jednego chłopca. Ale ta pani pomoc tak naprawde pomaga wszystkim, czyli rozmawia z nami rodzicami, mówi co i jak. Zawsze chętna do jakiejkolwiek pomocy . Wychowawczyni z tego powodu jest zazdrosna i wprost na zebraniach mówi że ta pomoc nie jest nauczycielką i prezentów powinna nie dostawać. Teraz zbliżają się mikołajki. I kupujemy dzieciom prezenty. Dla pań też by się coś przydało drobnego. Ale przecież nie będzie tak , że pani pomocy nic nie damy, bo to moim zdaniem wstyd. Myślę żeby kupić im to samo. Jak byście zrobiły??

Gość gość
Ja bym oczywiście kupiła dla pań taki sam prezent. Tu niema o czym dyskutować. Owa pani może i niema wykształcenia pedagogicznego i nie jest nauczycielka ale zajmuje się i pomaga dzieciakom więc dla mnie to proste. Kupujcie dwa prezenty i tyle.

Gość gość
U mnie identyko.Też mamy panią pomoc w klasie i wychowawczyni mówi to samo. Dla mnie to śmieszne, kupujemy takie same prezenty.

Gość gość
Troche beszczelna ta nauczycielka jesli moei ze ta druga nie powinna dostac prezentu. To nie dzien nauczyciela, chociaz i na ten dzien i tak kupilabym prezent obu.