Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zna sie ktos na Iphone? Zepsuty i utracone dane

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry, niestety nie udalo sie naprawic zalanego iphone, nie mialam itunes przez brak komputera z windows, nie zrobilam zadnej kopii, a wystarczylo nawet poczte skonfigurowac i wyslac sobie pliki na mail:/ moje pytanie, czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie? Telefon nie wlacza sie w ogole. Slyszalam wersje, ze po wlozeniu sim do innego, ale koniecznie iphona, to wszystko winno wrocic, bo jest jeszcze chmura, ale kto inny te wersje obalil, ze wszystko zostaje w aparacie. Utrzacilam tez niestety numery telefonow:/ prosze o odpowiedz, moze ktos ma pojecie.

Gość gość
Jak przez itunes wysylalas sobie cokolwiek na icloud (to ta chmura) to odzyskasz, jesli nie robilas kopii danych, wszystko szlag trafil.

Gość gość
A sama chmura, tzn, to nie zapisuje sie automatycznie? Wlasnie czytam, ze jeszcze mozna sie zalogowac do apple id i probowac tak.

Gość gość
Ale ok, z poziomu tego jebanego androida i tak pewnie nic nie zrobie:/

Gość gość
Sama jesteś jebana. Zachciało Ci się lansować tym drogim govvnem to masz. Z andro nie ma takich problemów.

Gość gość
No faktycznie lansowalam sie modelem 4 s:D dobrze mi sie z niego korzystalo, tylko dziecko zalalo mi woda:/ zawin sie glupku powyzej, skoro nie masz nic madrego do powiedzenia.

Gość gość
No i jebany to moze ty jestes.

Gość gość
Ja nie mam govniaki i mogę co najwyżej jebac.

Gość gość
Musialabys najpierw te chmure skonfigurowac. Do tego potrzebne jest Apple ID, adres mailowy i polaczenie z internetem.

Gość gość
14:28 siostra mi przed podarowaniem konfigurowala, ale haslo jakie pamietam nie dziala, a nic innego do glowy mi nie przychodzi:/ wpisuje maila i to haslo i nic. Moze cos zle robie, juz chyba nic z tego nie bedzie:/