Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea123456

proszę o Wasze poważne opinie na temat

Polecane posty

Gość Bea123456

Dzień dobry mam 40 lat i dojrzałego partnera 51 lat (1,5 roku bycia razem) Dostałam ostatnio od niego wiadomość z wycieczkami na 2019 "Cześć Kotku, może masz ochotę wybrać się z Januszem (organizator) w przyszłym roku..?? " Z entuzjazmem przeglądałam wycieczki wybierając jedną z nich "Ukraina bardzo fajna, a Ty o czym myślisz"? Odpowiedź "Mnie ewentualnie na razie interesują Dolomity w sierpniu, ale to zależy kto pojedzie...z resztą jesteśmy też wstępnie umówieni na wyjazdy z Jolką i Kubą..." opadła mi kopara i zrobił się dym, że mi raczyła opaść...oczywiście nikt mnie nie pytał czy z Jolką i Kubą pojadę, czy terminy na jego wyjazd są dla mnie ok, po prostu zostałam mailowo o tym poinformowana przy tzw. okazji. Dalsza rozmowa odnośnie wyjazdów była taka, bo chyba warto dodać w tej sytuacji "Beata, na takie wyjazdy chciałbym się wybierać dla GÓR , a nie dla CIEBIE - nie zawsze da się to pogodzić , bo Ty nie wszędzie tam gdzie ja chcesz i odwrotnie...z Tobą moge spędzać czas na codzień (czyli w weekendy)...pomyślałem , że może któryś z wyjazdów byłby dla Ciebie interesujący i miałabyś ochote pojechać , bez względu na to czy będziemy się trzymać za rączkę, czy nie...jak widze Ty nadal swoje: "w koło polka" , albo razem albo wcale...planuj i czekaj sobie zatem na wyjazd z kim tam zechcesz." Jolka spała też u niego po jednym z wyjazdów, bo pociąg jej uciekł...a rano poszli sobie sami w góry i pojechała wieczorem. Jego zdaniem to nic złego, a mądra kobieta powinna zrozumieć. Jakie jest Wasze zdanie odnośnie tej sytuacji, bo chyba ktoś próbuje mi przestawić klepki w głowie. Dziękuję!

Gość Bea12345
Moi drodzy proszę o aktywność.

Gość gość
jesteś chora na głowę? Po co zakładasz osobny ten sam temat a w tamtym nawet nie odpiszesz?

Gość gość
Bo poprzednia wiadomość była niekompletna i można było wywnioskować, że zabierają mnie na wakacje ze sobą, a tak nie jest.

Gość gość
Oj ,wy kobiety jesteście takie samolubne - od razu facet ma nadskakiwać waszym zachciankom. Ja uważam ,że miłość do jednej kobiety jest nudna ,a Twój partner zachowuje się jak Ja - widzę ,że to prawdziwy mężczyzna. Miałem kilka kobiet : z jedną był świetny sex ,druga znakomicie gotowała i prała (wpadała mi też do mieszkania posprzątać) ,a trzecia była wysportowana (natomiast w łóżku trochę gorsza).Przecież nie mogłem być ze wszystkimi razem bo nie zrozumiałyby ,a tak z osobna to były niesamowicie zadowolone. Nie mogłem być samolubny ,bo zawsze uważałem ,że można dać szczęście wielu kobietom a nie tylko jednej. A że spała u niego bo pociąg jej uciekł - bo tego chciała to spała .Ja miałem z koleżanką miałem tak samo i nad ranem oboje byliśmy zadowoleni ,że jej pociąg uciekł (a mi pociąg do kobiet nigdy nie ucieka). Naobiecywał to prawda, ale każdy facet obieca kobiecie złote góry jak chce dobrego sexu ( czy tak trudno to zrozumieć) a potem kto by te (często nierealne) obietnice spełniał ,a nawet pamiętał. Dostała przecież mnie (i niezapomniany sex). Zastanów się kobieto co możesz stracić a nie wypisuj tu dyrdymałów ,doceń to ,że jeszcze chce być z Tobą ,doceń jego dobroć i zrozum go tak jak ja go rozumiem. ps. więcej rozumu życzę !!!