Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ukraincem i zrobię wam drugi wołyń polaczki

Polecane posty

Gość gość

piertolone gooowno

Gość wojownik AK
mozesz mi wylizac rodzynki z doopy banderowcu

Gość gość
ja ci twoje rodzynki wpiertole do ust razem z krwią ze siusiaka i jeszcze będziesz zadowolony pizdo, bo to dopiero początek

Gość gość
Ty imbecylu że ktoś uwierzy w twoją szopkę

Gość gość
Całkiem niedawno, bo kilka dni temu, jechał sobie przez Polskę bander z Ukrainy w oklejonym pedalskimi symbolami i świadectwem tchórzostwa samochodem. Został obywatelsko zatrzymany. Nie, nie dostał wpierdolu na miejscu i nikt mu tego samochodu nie podpalił. Zdążył się kilka razy rozpłakać zanim przyjechała Policja, która kazała mu to gówno odkleić i wypierrdalać, co też zrobił. Ponownie rycząc jak mała polska dziewczynka na Wołyniu, zerwał te naklejki. Takie z was gieroje... :-)

Gość gość
Ty nas kutwa nie znasz polski" Panie"

Gość gość
Masz kretynie fantację myślisz że w tą brednie ktoś uwierzy

Gość gość
Wystarczy popatrzeć na "wasz" "kraj" [rozgrywany z każdej strony jak dzieci], na historię, aby znać was wystarczająco. Jesteście pożyteczni, bo jesteście buforem między Europą a Rosją. Co tam na Krymie? :D

Gość gość
Do Kazachstanu sobie mozesz jechac i takie rzeczy robic ale nie tutaj :-)

Gość gość
wykjoorwiać polskie pany, zjebańcy, cała europa sie z was śmieje kaczyści

Gość gość
Mieszkam przy granicy. Pełno mamy tu takich jak ty na parkingu pod Biedronką. Błagają żeby od nich papierosy i wódkę kupić a później udają bohaterów i straszą, że nas wymordują. Komedia jakaś. Co wy nam możecie zrobić? Podnieść cenę fajek o 10 groszy? Nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
Podniesiemy o 30 groszy i jesteście wykończeni biedacy zgrywający wielkich zachodnich panów

Gość gość
Wasze rodzinki by z głodu pozdychały gdyby nie my. Bo wam się pracować nie chce tylko żebrać potraficie.

Gość gość
A wam sie chce pracować leniuchy, wielkie pany jakby sie dało tobyście tylko leżeli i rozkazywali, taka wasza natura, tylko nie możecie bo żeście za biedni

Gość gość
My jesteśmy za biedni? Jakoś nas stać żeby biednym Ukraińskim rodzinom wysyłać paczki z żywnością. A was na co stać?

Gość gość
trochę zaszliście do przodu i nas wyprzedziliście, a jesteście zarozumiali jakbyście byli pierwszym państwem na świecie

Gość gość
Ukraincy ciężko pracują w Polsce niejednokrotnie ich zatrudniałem zawsze płaciłem im więcej niż było to umówione, gdyż byłem zadwolony z ich pracy, na tym forum siedzą w większosci bezmózgowcy którzy do żadnej pracy się nie nadają

Gość gość
A wy nam tak zazdrościcie aż nas straszycie, że nam gardła poderżniecie. Może się weźcie za swój kraj i coś zmieńcie żeby wam się lepiej żyło, zamiast mieć pretensje do wszystkich państw dookoła że sobie poradziły.

Gość gość
Polaków wprost nie znaszą Austryjacy (w sumie uważam że akurat oni nie mają powodów, Kalemberg) nie lubią nas Niemcy (dla nich Polak to złodziej), Rosjanie, i nie znoszą nas Żydzi oni akurat mają ku temu powody.

Gość gość
gość dziś Zawsze o 30 lat przed wami, mimo klęski absolutnej jaką była II WŚ. A Wy co? Jak minąłem niedawno granicę w Korczowej, to poczułem się jak w jakimś jebanym III-świecie. Tak musiała wyglądać Warszawa po Wojnie. A Lwów odzyskamy bez rozlewu krwi i udziału polityków. To już się zaczyna. :>

Gość gość
Niemcy tylko czekają na rozczenia terytorialne Polaków, a skończy się na tym że Polacy nie odzyskają ani Lowa ani Wilna a stracą Wrocław Szczecin i ziemie zachodnie ale Polak głuli nie myśli więc już raz strafiliśmy niepodległość .

Gość gość
Jeszcze kilka komentarzy i twój naród zacznie o tobie pieśni układać. Wielki ukraiński bohater walczący gębą na kafeteria.pl

Gość gość
gość dziś My nie mamy żadnych roszczeń terytorialnych. To wy macie, Przemyśl i okolice. Lwów jest nasz i tyle. Patrz jak zaczną tam powstawać polskie firmy, jedna, druga, setna, i jak zaczniemy wykupować to, co od zawsze było nasze. Znasz ty chłopie historię swojego "kraju"? :D

Gość gość
Nie jestem ukraińskim bohaterem ale mam olej w głowie, i wiem że wojny z Ukraińcami to już przerabialiśmy i nic z nich dobrego dla Polski nie wynikło.

Gość gość
A poza tym miejcie pretensje do Stalina.

Gość gość
Wołyń i mordowanie bezbronnych Polaków, w większości dzieci i kobiet, to nie wojna, tylko ludobójstwo. Nie wiem czego was w szkołach uczą, ale krótka historia Ukrainy, to historia taniej dziwki. Niczego wzniosłego nie zrobiliście i chyba dlatego tak chłepiecie się dzieciobójstwem wsi, Stefanem Banderą - zwykłą, tchórzliwą, kurrwą. :-) Wypierrdalać z Polski.

Gość gość
banderowcy nara z polski wy ku'rwy do gnojenia

Gość gość
Polacy do długiej listy krajów które ich nienawidzą musi dopisać sobie Ukrainców, muszą nas już wszyscy nienawidzieć.