Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ukraincem i zrobię wam drugi wołyń polaczki

Polecane posty

Gość gość
ryj tam oikofobie bezrobotniaku

Gość gość
Bezrobotny śmieciu to ty jesteś

Gość gość
gość dziś https://www.youtube.com/watch?v=DGqgKp3clB0 Znajdę ci jeszcze Irlandczyka, Fina, Włochów (mnóstwo). Chcesz? :classic_cool: Żydzi, Niemcy, Ruscy, cała ta słynna nienawiść między nami - to pokłosie wojny. Nienawiść do Ukraińców? To już coś więcej, bo wy, kurwy, zawsze byliście jak chorągiewki, bezpaństwowi, a wasze największe wyczyny, to mordowanie bezbronnych. Co robisz, kurwo, w Polsce? Podobno Rosja was pierdoli w dupę jak chcę? Czemu nie walczysz za swój "kraj"?

Gość gość
prawa, lewa, prawa, lewa, banderowca je'bać

Gość gość
Do 19:57 a jak Polacy byli okupowani od 45 do 89 roku to co ruszyłeś zbrojnie a jak zabrali nam pół Polski to jakoś nikt nie najechał na ten kraj

Gość gość
gość dziś Bo mnie wtedy jeszcze na świecie nie było, a Polska po wojnie była wyczerpana, u skraju sił.

Gość gość
wypi'erdalaj ukrianski psie. tylko w internecie mozesz sobie poszczekac, na ulicy doskonale wiemy jak jest, spuszczasz oczy w buty i schodzisz z drogi.

Gość gość
A wy, zawsze niezależni... niezależni, bo nikt dziwki, która chętnie się werbowała tam, gdzie były większe profity, nie atakował. Dlaczego wasz kraj wciąż jest takim gównem, zero progresu od powstania? Dlaczego za flaszkę i 50 zł mogę sobie kupić u was prawo jazdy do samochodu nawet nie wsiadając?

Gość gość
Polacy byli na tyle nierozumni że w 1941 jak Niemcy Naziztowskie napadły na Rosje Radziecką zamiast pomóc ludności w walce z Banderowcami walczyli z Niemcami pomagając tym samym Rosji z tym że nie mieliśmy żadnego interesu pomagać Rosji.

Gość gość
Polacy po napaści Niemcow na Rosje powinni zaprzestać działania wojenne i czekać aż ci się sami wykrwawią i poczekać na bieg wydarzań i oczywiście nie zostawić bezbronną ludność na Wołyniu

Gość gość
gość dziś O czym ty pierdolisz i dlaczego Polacy mieliby pomagać zdradzieckiej kurwie Rosji? Czy ty ogarniasz, że my jako Polska byliśmy sami, między młotem a kowadłem?

Gość gość
to ruska menta wyslannik tej s wini z kremla założył ten temat szkoda czasu na komentaże.

Gość gość
Tak, to rosyjskie prowo. :classic_cool: Ja pierdole, jak jeszcze raz przeczytam, że za banderyzmem i niedouczeniem stoją Rosjanie, to populacja Ukraińców ze Wrocławiu i Krakowie zacznie się szybko zmniejszać. :D

Gość gość
Do 20:22 to prawda bylismy międzymłotem a kowadłem dlatego Polacy powinni skierować swoje wojska na pomoc ludnosci na Wołyniu a nie walczyć z Niemcami, Rosjanie z Niemcami walczyli ,Polska odzyskania niepodległość w 1918 bo zaborcy zaczęli ze sobą walczyć, 41r najeźdzcy zaczęli ze sobą walczyć sytuacja anologiczna tyle tylko Piłsudski był mądrym i rozsądnym i potrafił wykorzystać ta korzystną sytuaję

Gość gość
Do 20:28 czytaj ze zrosumieniem nikt nie twierdzi że Rosja odpowiada za Wołyń, ale to Polacy zostawili bezbronną ludność na pastwę Banderowców ,

Gość gość
A tobie zrobią jesień z dópy średniowiecza