Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mieszkam od niedawna w nowych APARTAMENCIE.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Bo teraz bloki nazywaj膮 si臋 apartamenty. Gdy si臋 wprowadza艂em, kilku mia艂em s膮siad贸w, za 艣cian膮 nikogo. Wprowadzili si臋 przedwczoraj i np. teraz s艂ysza艂em jak niepoznana jeszcze s膮siadka pyta kogo艣, czy 艂azienka ju偶 wolna. Oni te, kurwa, 艣ciany z papieru robi膮? Jest gorzej wzgl臋dem akustyki ni偶 w bloku z lat 90-tych, o cudownej, poniemieckiej plombie na wroc艂awskich Krzykach nawet nie wspominaj膮c. I teraz cyk, zabul臋 za prawnika, ale mieszka艂 tak nie b臋d臋. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja slysze nawet jak s膮siad rano sika.Taja akustyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wi艂 mi s膮siad ze jak si臋 za艂atwia to puszcza wod臋 w umywalce 偶eby go s艂ycha膰 nie bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sciany s膮 bez wygluszenia.sama plyta pomalowana wytynkowana a miedzy plytami nic.. w wujka bloku sa 3 cz臋sci plyty i nic nie slychac a ja slysze sasiadke co mowi w kuchni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ju偶 zrobi艂em w necie resercz i podobno teraz 艣ciany dzia艂owe s膮 z gips kartonu, ale jeszcze nie wiem ile w tym 偶artu, a ile prawdy. :D Zaraz b臋d臋 chodzi艂 i puka艂. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez s艂ysza艂em jak si臋 sprzeczaja ci z g贸ry teraz cicho bo si臋 rozstali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet podsluchu nie trzeba z allegro 偶eby pods艂ucha膰 co艣 :D Na all s膮 takie do 150 zl i s膮 dobre,kolega ma i slucha sasiadow :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba bylo sprawdzic grubosc scian przed kupnem, z akustykiem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pawe艂

Grubo艣膰 艣cian ani akustyk nie za艂atwi tutaj sprawy. Trzeba by by艂o zosta膰 z nim na noc 馃槃

Wa偶ne jest nie grubo艣膰 a materia艂 z jakich zosta艂a wykonana 艣ciana. Zbyt g艂o艣nych s膮siad贸w da si臋 troch臋 odizolowa膰 robi膮c cienk膮 艣ciank臋 z KG, wype艂nion膮 we艂n膮 PT80 albo akup艂yt膮. Profile oklejone z ka偶dej strony ta艣m膮 akustyczn膮, 偶eby konstrukcja nie przenosi艂a drga艅.聽

A je艣li wewn膮trz jest nieprzyjemnie i jest np echo to najlepiej kupi膰 co艣 gotowego i estetycznego. W salonie mam panele Architected Sound i jestem bardzo zadowolony

Udost臋pnij ten post