Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie przemoc do mezczyzn i sprobowac dac komus szanse

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i w zyciu z zadnym na powaznie nic nie probowalam (chodzi mi o seks). Libido mam normalne, po prostu sie troche zagubilam, lubie uczciwych ludzi, prostych i szczerych i troche mnie brzydzili mezczyzni, z ktorymi mialam do czynienia (wydawali mi sie kłamcami, manipulantami lub desperatami ). Z wiekiem mezczyzni wiadomo, jeszcze mniej szczerzy i bardziej kretacze :P a mnie to naprawde brzydzi... Lubie mlodziutkich mezczyzn, moze to jeszcze nostalgia za niewinna miloscia z liceum, bylam jakis czas w relacji z chlopakiem, ale to nie przetrwalo, przeprowadzil sie i nasze drogi sie rozeszly. Nie widze tego samego w innych mezczyznach, on byl taki prosty, dobry i szczery...rozumie ktos?

Gość Bicu
A kim ty niby jesteś żeby łaskawie dawać facetom szanse? Za kogo ty się uważasz. Więcej dystansu do siebie panienko 🖐️

Gość gość
Rozumiem, też nie znoszę wszelkiej maści cwaniaczków i krętaczy. :O I też wolę rówieśników, a nawet trochę młodszych, choć sama mam 27 lat. :D

Gość gość
20:29 :P wiesz, ja mezczyzn raczej nie atakuje, nie pcham sie do zadnej relacji, dlatego tak napisalam.

Gość gość
Co nie znaczy, ze nie chcialabym tego zmienic, tylko trzeba chciec... ja sama nie wiem, czy to blokada we mnie jakas czy rzeczywiscie brak checi i powinnam sie poddac. Moze jestem slepa, malo otwarta, ciezko mi powiedziec.