Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczęta jakie to uczucie mieć robioną minetkę?

Polecane posty

Gość gość

Jako facet mogę się tylko wypowiedzieć co ja czuję podczas loda, ale zawsze mnie ciekawiło jak to wygląda u was przy minetce

Gość gość
nie ma tu pań?

Gość gość
Opowiedz o swoich odczuciach autorze :)

Gość gość
Przyjemnie ale... Zastanawiam się nad swoim smakiem i zapachem choćbym wyszła spod prysznica. Jest przyjemnie ale ja potrzebuję pieszczenia łechtaczki. To miłe ta minetka ale nie odlecę nie umiem albo on nie umie...

Gość gość
A co czujesz podczas loda? Odpisz ciekawi mnie to

Gość gość
Szczerze mówiąc, nie sprawia mi to zbytniej przyjemności raczej czuje się nieswojo. Może najzwyczajnie mój facet nie umie jej zrobic

Gość gość
Moja przy minecie zawsze odlatuje. Aż kwiczy . Hehe. Jak macie nie ogarniętych w tym temacie facetów to zapraszam na darmowe lizanko muszelki. shagrat27@interia.pl

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Pytałyście o oral jakie to odczucia u faceta. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to duże odprężenie. Naprawdę jakkolwiek dziwnie to nie brzmi, przy seksie oralnym czuje się jakbym wypoczywał. Może coś w tym jest, bo z reguły w seksie to facet jest tą aktywną stroną. Jakkolwiek oral nie jest dla mnie jakoś wybitnie podniecający. Mógłbym go nie mieć wcale. Zdecydowanie wolę klasyczny seks.