Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest w szpitalu na kaszel i pokrzywke

Polecane posty

Gość gość

Boże od czego ta pokrzywka? Strasznie się martwię. Ciekawe ma 7l od 2 tyg dni ma kaszel katar po tygodniu mina. Wczoraj dostała pokrzywki na w jednym miejscu znika w drugim się pojawia i tak w kółko byłam u 2 lekarzy 3 dał skierowanie do szpitala. Boje się o nią. Wyniki badań będą jutro.

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć od czego?

Gość gość
Byłaś u 3 lekarzy, którzy nie wiedzą co jest twojemu dziecku i myślisz, że ktoś na kafe ci pomoże? Naprawdę jesteś taka głupia, czy po prostu uprawiasz nieudolne spamowanie?

Gość gość
i to jest właśnie współczesna mamusia, nie poczeka na wyniki badań i diagnozę, tylko lata po rozrywkowych forach internetowych i sieje zamęt. Współczuję Twojemu dziecku, że ma matkę idiotkę.

Gość gość
Ale czekaj. ma skierowanie tylko przez ta pokrzywke? Moja corka dostała pokrzywki w zeszlym roku. Najprawdopodobniej to reakcja alergiczna na antybiotyk ale moze byc rowniez na cos innego. Dostala clemastin, wapno i cos tam jeszcze. Powoli jej schodzila a zanim zniknela bezpowrotnie na 100% to kilka miesięcy minelo. W międzyczasie okazalo sie ze corka jest alergikiem i pokrzywka nasilala sie po zjedzeniu słodyczy z czekolada. Po wyeliminowaniu slodyczy zniknela na dobre.

Gość gość
Moja corka ma pokrzywke przewlekla.Wychodzi jej codziennie w roznych czesciach ciala a po ok godzinie znika.

Gość gość
Ile lat maja wasze dzieci? W szpitalu nie wiedza od czego sie pojawila. Dzis mowili ze przez kilka tygidni moze si3 jeszcze pojawiac. Strasznie sie martwie

Gość gość
Jakie badania poennam jej wykonac po wyjsciu ze szpitalai

Gość gość
Nie ma tu żadnej mamy co ma z tym problem? Kochane piszcie bo ja odchodzę od zmyslow

Gość gość
Dziewczyny co pisały u jakiego lekarza byliście? Napiszcie coś więcej

Gość gość
Moje dziecko jest pod stala opieka alergologa. Jak pojawila jej sie pokrzywka ( po jednym z lekow) to jakos specjalnie sie tym nie przejela. Dostaliśmy wapno i leki antyhistaminowe. Zrob dziecku testy z krwi i spr na co jest uczulone. Idz najlepiej do jakiegos ogarnietego alergologa .