Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzaadowolonaa

Małe pytanko odnośnie "facetów" w sumie to jednego.

Polecane posty

Gość Zzaadowolonaa

Cześć. Powiedzice mi czy dobrze zrobilam??? Od początku: poznalismy sie na portalu, gadka-szmatka wszystko super - piekne jego slowka itp, planowane spotkanie iiiiiiii. On milknie ;) po kilku dniach dowiaduję sie ze polazł do innej. Ok to kij mu w oko za beznadziejne zachowanie i koniec tematu. Po czasie się odzywa i zali sie jakie kobiety sa zle i ze go jakas potraktowala dokladie tak jak on mnie :D :D :D Dalam mu do zrozumienia ze nie bede czasoumilaczem między jedną a następna kobieta. Zdziwko złapał, próbował odwrocic kota ogonem a kiedy odbilam piłeczkę ze dostał sam to co zrobil mi napisal "zegnaj" :D o co chodzi? Dobrze zrobilam czy moglam dac mu szanse? (Pytanie retoryczne) :D P.S. boskie uczucie!!!

Gość gość
Brawo Ty ! :D Szanujmy się kobietki :)

Gość amBrożyk
generalnie , jeżeli masz na liczniku ok. 25 lat i wyglądasz 'spoko' na zadbaną lasencję o wymiarach zbliżonych do 90-60-90 , czyli Typ MODELKI z wybiegu to masz jeszcze dużo czasu wolnego na znalezienie 'czaso-umilacza' , ale w wieku 30 lat u kobiety zegar biologiczny coraz szybciej przyśpiesza i w wieku 30 lat zaczniesz brać co popadnie, czyli - gruby, łysy i bezzębny murarz i tynkarz z zawodu zaimponuje Tobie, że zarabia PIĘĆ razy więcej od Ciebie , posiada własny dom i własną firmę budowlaną a żonę chce jak z obrazka na wystawach mody , jeżeli powiesz takiemu facetowi, że Twoim marzeniem jest 'tradycyjna rodzina' to już trafiłaś w dziesiątkę !

Gość Haaaaaaaaa
:D :d

Gość gość
tak dobrze zrobiłaś. ku'restwo trzeba bezwzględnie tępić.

Gość gość
sama jestes facetka

Gość gość
wszystkie baby to piertolone trutnie pasozyty