Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlosy kolo sutkow na piersiach..czy tez macie babeczki?

Polecane posty

Gość gość

O czym to świadczy?mam od dawna takie pojedyncze czarne włoski kolo sutków Mam 35 lat

Gość gość
ja tez mam ale niwiem dlaczego

Gość gość
Mam ale z wiekiem 50lat coraz mniej

Gość gość
Tez mam ale wyrywam

Gość jtrjtrtjt
A o czym to może świadczyć? Taka uroda, i tyle. Też tak mam. Może coś takiego miało uczulać dziecko na potrzebę chwytania sutka? Kto wie... Na pewno nie jest to owłosienie typu męskiego, bo u nich jeszcze inaczej to wygląda. Ja golę. Kiedyś obawiałam się że to spowoduje że będą rosły szybciej, czy więcej, czy mocniejsze (przesąd powielany w pseudonaukowych publikacjach) ale to nieprawda. A nawet rosną wolno więc można rzadziej je usuwać, niż niechciane włosy gdzie indziej.

Gość gość
Tez mam kilka włosków i wyrywa.

Gość gość
Mam również i rosną szybko i są mega długie jak ich nie wyrwe. Mam 28 lat . Pęstą wtrywam

Gość gość
Ja nie mam.

Gość gość
Kolo sutkow :o nie mam ... moze to jakies zaburzenia chormonalne, wiele kobiet ma zbyt bujne owlosienie np miejsc intymnych- taka uroda

Gość gość
Tak miałam między 30 rokiem życia do 50 roku. Teraz już nie mam tak jak i mniej pod pachami, co akurat dobrze bo nie trzeba często depilować.To jest na tle hormonalnym,trochę więcej testosteronu, ale nie do leczenia. Było ich kilka ale twarde i sztywne, pęsetą usuwałam.

Gość gość
Mam. Dosłownie po 3 włosy na każdy sutek zawsze w tym samym miejscu od okresu dojrzewania. Jestem brunetką, więc mnie to nigdy nie dziwiło. Innym kobietom też rosną z tego co wiem. Moja siostra też wyrywa jakieś pojedyncze, a jest blondynką.