Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedni osiagaja cos w zyciu a inni cale zycie wegetuja od czego to zalezy

Polecane posty

Gość gość

Ze innym sie powidzi a innym nie.Ja mam 35 lat a nie osiagnelam w zyciu nic.

Gość gość
Ja mam 33 , szkoly nie skonczylam, prace swoja lubie mimo ze wiekszosc nia zgardzilaby, ladna tez nie jestem. Za to mam fajnego faceta i najcudowniejsze dzieciaki. Tez nie osiagnelam nic ale jestem szczesliwa

Gość gość
Ambicja, zaradnosc, cel w zyciu.

Gość gość
a czym sie zajmujesz?

Gość gość
Mam 33 lata, dwa kierunki, znam biegle dwa obce jezyki, a prace mam byle jaka ale blisko i ogolnie moje zycie to dom-dzieci-praca-spanie. Mieszkanie na kredyt. Nawet hobby nie mam i nie mam na nie czasu.

Gość corgidog
Jeśli będziesz żyć do 70-tki masz kolejne 35 lat do dyspozycji, więc nic straconego :)

Gość gość
20% szcześcia. 20% zdolnosci 60% cięzka praca

Gość gość
Już to słyszę jakie to są 'biegłe' znajomości tych obcych języków w twoim wydaniu

Gość gość
ale jak ruszyc z miejsca?>

Gość gość
Od znajomości, sieci kontaktów towarzyskich rodziny, ogarniętych rodziców z pozycją potrafiących szepnąć komu trzeba słówko na Twój temat, maksymalnie z 10% zależne jest od Twoich wysiłków i pracy.

Gość gość
Już to słyszę jakie to są 'biegłe' znajomości tych obcych języków w twoim wydaniu Jak slyszysz glosy to moze lekarz cos zaradzi :D sorki, ale ani mnie, ani mojego wydania nie znasz, wiec wypowiadać sie nie powinnas ;) rozmawiam biegle w jezyku rosyjskim i angielskim. Aktualnie jestem zatrudniona w agencji pracy , gdzie glownie mamy kontakt z ludzmi zza wschodniej granicy. Wiec jak wyzej, zal gadać

Gość gość
ja nie mam ani rodziny ani znajomcyh jestem zyciowym zerem

Gość gość
Ja mam wrażenie że mamy z mężem konkretną pulę szczęścia i nie możemy jej przekroczyć. Jak już coś zaczyna się robić lepiej to zaraz coś pod górę... Były problemy z pieniędzmi a raczej z wypłacalnością kontrahentów, pojechał do Niemiec, wyszliśmy z długów. Orżnęli go na ostatniej fakturze na 3 tys. Poszedł robić tu, pierwsza faktura ok, następne, 2 mc i nadal brak kasy. Znowu decyzja o wyjeździe. 3 dni przed podpalili nam auto. Żeby jeszcze z zazdrości a to 20 letni rupieć. Aż się boję co będzie następne. Jak wyszliśmy na prostą za pierwszym razem to u najmłodszego syna w ośrodku gdzie od 2 lat jest pod kontrolą stwierdzili Aspergera. Zawsze coś. Staramy się to wszystko pchać do przodu, a życie kopie nas za każdym razem. Też chcę otworzyć jakiś mały interes ale normalnie się boję, że będzie tylko gorzej. Czego się nie łapniemy to wszystko obraca się w gówno. Normalnie boję się tego co teraz wyskoczy, bo będzie większy przypływ gotówki, znowu prosta więc coś musi się spierdolić i to na bank :-(

Gość gość
Mam 35 lat i jestem nikim, nic nie osiągnęłam , życiowe zero, smutne to ale prawdziwe :( oby i mi się w życiu udalo

Gość gość
Zależy co rozumiesz przez pojęcie osiągnąć cos w życiu?!Dla mnie to wychować dzieci na ludzi tak bym mogła być z nich dumna, to dobry maz który kocha i dba o/mnie i rodzinę, to kochający rodzice na których zawsze mogłam i nadal mogę polegać, to dobre kontakty z moim bratem z którym jest bardzo zrzyta, to wybudowany dom, to możliwość Zapewnienia moim dzieciom ciepłego rodzinnego domu, trzech ciepłych posiłków dziennie i brak strachu czy wystarczy do pierwszego!!!Ala dla osoby obok mogę być przegraną życiowo fajtulapą bo pomimo wyższego wyksztalcenia nie pracuje w biurze,nie jerzdze drogim autem i na zagraniczne wyjazdy.Cele w życiu to tak naprawdę my bo ten bogaty kasiasty z super karierą będzie ci zazdrościł spokojnego rodzinnego życia a on ma stracha ze go napadną i obrania.Cieszył się tym co dostalas a masz. na pewno wiele:-)

Gość gość
"gość wczoraj Ja mam 33 , szkoly nie skonczylam, prace swoja lubie mimo ze wiekszosc nia zgardzilaby, ladna tez nie jestem. Za to mam fajnego faceta i najcudowniejsze dzieciaki. Tez nie osiagnelam nic ale jestem szczesliwa" Osiągnęlas razem z mężem więcej niż ci się wydaje :)

Gość gość
Jakto jest ze młode ambitne, kobiety idę na studia, uczą się, doszkalaja nagle przeobrazaja się w gnusne, nic nie wymagające od życia kury domowe, skąd nagle taka wegetacja?!

Gość gość
Od znajomości, sieci kontaktów towarzyskich rodziny, ogarniętych rodziców z pozycją potrafiących szepnąć komu trzeba słówko na Twój temat, maksymalnie z 10% zależne jest od Twoich wysiłków i pracy. x Taka prawda, ale będą pisać bajki o procentach ciężkiej pracy, które są ułamkiem procenta prawdziwych karier i majątków :)