Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źródlana000

Miasto w PL gdzie? szukam szczęścia

Polecane posty

Gość Źródlana000

Hej. Chcę się wyprowadzić gdzieś do miasta. Jestem po 20stce, studia dopiero za rok (o ile będzie mnie stać), sama się utrzymuje i sama chcę wyjechać. Zresztą, nawet nie miałabym z kim. Myślałam o Wrocławiu .. ? Co myślicie ? Piękne miasto, zawsze mnie ciągnęło w tamte strony. Warszawa jest ok, ale życie drogie. Gdzie ja znajdę mieszkanie w dobrej cenie, a praca ? Powiedzmy 1700zl zarobię, z czego przy dobrych wiatrach - 1200 zl pójdzie na czynsz + opłaty + bilet miesięczny k.miejskiej + jedzenie. Ulalala.. Co zrobić w tej Polsce ,jak rząd pomaga tylko seniorom, po to aby te oddawały 90% kasy Rydzykowi, albo patologicznym matkom, które dzięki 500+ nie muszą już kupować foxa za 1,40 a stać je na Desperadosa 5zl.

Gość gość
Co zrobić w tej Polsce ,jak rząd pomaga tylko seniorom, po to aby te oddawały 90% kasy Rydzykowi, albo patologicznym matkom, które dzięki 500+ nie muszą już kupować foxa za 1,40 a stać je na Desperadosa 5zl. X Za taką pogardę dla ludzi powinnaś kvrwo pod mostem wylądować! Czego z całego serca ci życzę!

Gość Źródlana000
Ty, PiSiorek, uważaj czego życzysz ☺️

Gość gość
Nie dość, że kvrwa to jeszcze idiotą :O Polska to nie tylko dwie govniane partie, ale co taki ograniczony mózg może wiedzieć...

Gość Źródlana000
Halo? prezesie? Pan tutaj się nie przyznaje do Pańskiej partii. Yhy.yhy. tak tak... namierzyliscie ? Dobrze, dobrze, rozumiem. Dobranoc Panie Prezesie. Pseudo Pisiorku, to Twoje ostatnie minuty

Gość gość
Jak ma mnie stać, jak Cb nie stać. nie staje to tez. Oj

Gość gość
Powinni wprowadzić egzaminy na studia, wtedy takie tepactwo jak ty kończyło by na govnianym liceum lub technikum :O

Gość Źrodlana000
Zakompleksiony, pryszczaty, imbec*lu! Wyjdź!

Gość gość
Zapraszamy do Nowej Soli

Gość gość
Sama jesteś zakompleksiona co udowodniłaś pierwszym wpisem. PS. Studiów i tak nie skończysz, bo jesteś za głupia. Pozostaje ci plan nastroszonego, bo z tak pustą banią nadajesz się tylko do dymania 🖐️

Gość gość
Uj uj uj. To ty skarbie byś nawet nie skończył zerówki. Ba, by Cię stamtąd wyje*ali

Gość gość
Ty to nawet i do dymania się nie nadajesz, także...co by nie mówić, 1:0 dla pięknej damy. Nie szczekaj już bo zawołam mamusie i prąd Ci odłączy, wifi rifi zniknie

Gość gość
Ta piękna paniusia jest tak lotna umysłowo, że sama musi udawać swoje poparcie w temacie... Żałosne :O No, ale czego spodziewać się po panience, która karierę może zrobić tylko na roksie :(

Gość Namysłów wojew opolsk
Źródlana a nie myślałaś żeby zamieszkać np w Opolu albo Katowicach? To prawdziwe górnośląskie miasta tam znajdź pracę oraz mieszkanie