Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiany w ciąży! Czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w kolejnej ciąży. Zdrowotnie przechodzę ciąże bez problem, ale... zmieniam się niewiarygodnie i nie chodzi tu o kg bo tyje zupełnie w granicach normy. Cera robi się inna, staje się bardzo okrągła tracę kształty dosłownie wszędzie chyba nawet w uszach rysy twarzy są nie do poznania. Po ostatniej ciąży ponad rok trwał proces powrotu do dawnego wyglądu jeszcze raz podkreślam ze nie ma to nic wspólnego z kg. Teraz zmieniłam się jeszcze bardziej wyglądam jeszcze gorzej kompletnie nie wiem co z tym zrobić meczy mnie to bardzo. Nie spotkałam nigdy żadnej kobiety która by az tak się zmieniła jak ja. Czy ktoś tak miał? Lub zna kogoś o podobnych objawach?

Gość gość
Cheryl Cole hahaha

Gość gość
Osttnio moj maz pokazywal mi swoja dawna znajoma na fb. Przed ciaza ładna dziewczyna a po ciazy zaledwie 2 lata roznicy a zupelnie inna.. Nie chodzi o kg bo moze max 5-6 na plusie ale twarz zupelnie inna. Bardzo zbrzydla i powiedzialabym zw wyglada 10 lat starzej jak nie wiecej. Nie powiedzialabym ze to ta sama kobieta pzed i po ciazy jak zobaczylam te zdjecia

Gość gość
Nie do końca chyba o to chodziło autorce bo napisała przecież ze po długim czasie ale wróciła do wyglądu. A ty to zapewne jakaby ta laska nie byla to zawsze będzie dla ciebie brzydka bo to przecież BYŁA twojego hihi ty zapewne wyglądasz jak cod świata przy niej. Wracając do tematu... dziwna sprawa może to hormony akurat tak działają choć trochę to mało logiczne ale nic innego nie przychodzi mi do głowy