Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem Kamil postanowiłem napisać na tym forum by się dowiedzieć waszego zdania. Wiec do tematu, jestem z kobietą już 10 lat mamy dziecko synka 6 lat, jak to w związkach bywa są lepsze i gorsze chwile. Jednakże zauważyłem około miesiąca temu ze moja kobieta zmieniła blokadę telefonu śpi z telefonem to byl początek końca. Następnie dowiedziałem się ze ona spotyka się z jakimś kolegą który jest świeżo po rozwodzie. Do dnia dzisiejszego kilkukrotnie się z nim spotkała. Natomiast mi mówi ze już nie ma sensu nasz związek, ze nie kocha ze się „ wypaliła” tak bardzo cierpię no tak bardzo ją kocham nalegałem prosiłem żeby to sobie wszystko na spokojnie przemyślała. Nic do niej nie dociera. Czy to jest chwilowe zauroczenie czy to już koniec ? Mam miliony myśli, czy wróci ? Czy jej wybaczyć ?

Gość gość
Według mnie się wypaliło. Jestem w podobnej sytuacji. Czuje coś do swojego męża Ale to już nie to co kiedyś. Dużo przez niego cierpiała, Ale były też dobre dni. Zastanów się co mogłeś jej zrobić. Coś co ja bardzo zranilo.

Gość gość
Nigdy jej nie zdradziłem, nawet o tym nie myślałem. Bardzo ją kocham ale mam mieszane uczucia, czy warto ?

Gość gość
Wiesz, tak pomyślałam że na jej miejscu miała bym w głowie to że chciałabym być znów zdobyta przez swojego faceta. Żeby zaczął mnie trochę rozpieszczać, zaskakiwać..żeby tą miłość od nowa rozpalił, o ile oczywiście chcesz to ratować. Nie jest jeszcze powiedziane że Cie zdradziła, jeśli ją kochasz to wróć do początków, spraw żeby zakochała się na nowo właśnie w Tobie , i nie oczekuj na początku niczego w zamian bo ona się musi znów przekonać do sensu waszego związku, Ty Wałcz za was dwoje a ona na pewno Ci się odwdzięczy, takie jest moje zdanie i ja bym właśnie czegoś takiego oczekiwała :)