Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy seks może 'sfałszować' wyniki badań hormonalnych?

Polecane posty

Gość gość

mam problem z wypadającymi włosami i trądzikiem od okresu dojrzewania. robiłam podstawowe badania i tsh wyszło mi 2.982. poszłam do endokrynologa no i powiedziała że taki wynik TSH jest w moim wieku zdecydowanie za wysoki, i zleciła mi 'milion' badań oczywiście prywatnie. wypisała ft4,, testosteron, anty-tpo i anty-tg, elektrolity: na, k i nie wiem po co jeszcze raz TSH skoro miała wyniki sprzed 2 miesięcy. tylko boję się, czy jeśli te badania nie wyjdą w normie (bo jak będą w normie to powiedziała że mam nawet do niej nie przychodzić bo mi nic nie wypisze), a przy takich objawach podejrzewam że tak może być, bo jeśli nie to co by innego, to czy jeśli wypisze mi receptę, to czy po tym nie zdechnie mi libido? czytałam że niektóre miały przepisywane Diane po którym libido im zdychało do zera. A ja mam bardzo wysokie libido, mam ochotę codziennie, czasami 2-3 razy dziennie. właściwie codziennie jeśli nie uprawiam seksu, to się masturbuję. Często bywa że tylko się obudzę a seks jest moją pierwszą myślą. zastanawiam się teraz czy to może być podwyższony testosteron, czy 'taka moja natura'? no i przed pójściem na to pobranie krwi uprawialiśmy seks, nie mogłam wytrzymać, i tak potem się zastanawiałam, czy wyjdą dobrze?czy będę musieć iść i bulić jeszcze raz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować